מקלות עוגיית שוקולד צ'יפס טבעוניות

מקלות עוגיית שוקולד צ'יפס, אותו הטעם הנהדר מבלי כל הטרחה של לעצב אותן כעוגיות

sticks3

יש לכם בננה בשלה? כמה דקות פנויות? חשקה נפשכם בעוגיית שוקולד צ'יפס בלי יותר מדי טרחה? בלי לקרר את הבצק? בלי לחלק לעוגיות? אם עניתם כן על כל השאלות, זה הפתרון בשבילכם.

sticks6

מקלות עוגיית שוקולד צ'יפס טבעוניות:

המצרכים:

1 בננה
1/3 כוס שמן קוקוס מומס או שמן צמחי אחר כגון קנולה, תירס וכו'
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה:

חממו תנור ל-190 מעלות.  הכינו תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

בקערה מועכים בעזרת מזלג את הבננה. מוסיפים שמן קוקוס, חמאת בוטנים, סוכר לבן וחום ותמצית וניל.

בקערה אחרת מערבבים קמח, סודה לשתיה ומלח.

מוסיפים את קערת היבשים לקערת הרטובים ובעזרת מרית סיליקון מערבבים עד שאחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס.

מחלקים את הבצק שנוצר לשניים.  על גבי התבנית יוצרים שני מלבנים בערך בגודל של 7*30 ס"מ.

אופים 8-9 דק'.  מצננים כ-10 דק' בתבנית, בעזרת סכין משוננת או גלגלת פיצה חותכים למקלות ומעבירים אותם לצינון מלא על גבי רשת.

שומרים את מקלות העוגייה בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

sticks1a