מקלות זוקיני אפויים

מקלות זוקיני אפויים קריספיים, יכולים ללוות כל ארוחה או להוות ארוחה בפני עצמם. טעים במיוחד!

DSC_0217למצרכים:

2 זוקיני גדולים שטופים ומיובשים (לא לקלוף)

1 ביצה

6 כפות פירורי לחם

3 כפות גבינת פרמזן מגורדת

1 כפית שטוחה מלח

שמן זית – לשימון התבנית

להכנה:

1. לחתוך את הזוקיני לשניים וכל חצי  לעוד 2.

2. לקשקש את הביצה ובקערה נפרדת לערבב את הפרמזן עם הפירורי לחם. לטבול כל קישוא בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.

3. לשמן תבנית בשמן זית ולסדר בתבנית את הזוקיני – בשכבה אחת.

IMG_37294. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לחצי שעה. לאכול חם. יעול ללכת נפלא עם יוגורט, טחינה או כל העולה בדעתכם.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב