מפרום חצילים צמחוני ואפוי

IMG_3055_800x533

כן, ככה, הכי פשוט, הכי טעים.

יאללה בואו נצא לדרך.

מה

1 חציל בלאדי פרוס לפרוסות בעובי של 1 ס״מ

IMG_3005_800x533

למילוי

2 קישואים בינוניים

4 כפות גבינת פרמז׳ן/צפתית מלוחה מגוררת

1/2 ביצה טרופה

מעט מלח, פלפל שחור

עלי בזיליקום קצוצים .

IMG_3004_800x533IMG_3011_800x533

 לציפוי

ביצה טרופה עם 2 כפות מים

6-8 כפות פירורי פנקו או פירורי לחם עבים

IMG_3031_800x533

 איך 

מדליקים את התנור לחום של 200 מעלות.

ממליחים מעט את החצילים, מברישים אותם במעט שמן זית ואופים בתנור חם כ-20 דקות עד שהם משחימים .

מגררים את הקישואים על מגררת גסה בוזקים מעט מלח ומניחים בצד, לאחר 10 דקות סוחטים היטב.

מוסיפים ביצה קטנה, 4 כפות גבינת פקורינו או צפתית מלוחה, פלפל ואם יש צורך גם מעט מלח, גם עלי בזיליקום קרועים.

לוקחים שתי פרוסות חצילים קלויים וממלאים ביניהן חלק מהתערובת.

לטבול את סנדויץ החציל בביצה טרופה ואחכ בפנקו.

להחזיר לתבנית האפייה ולזלוף מעל הכל שמן זית.

לאפות בחום 200  מעלות עוד כ-20 דקות או עד שהחצילים זהובים.

זהו, תהנו.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

IMG_3038 (1)_800x533

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני