לא מחדשת לכם כלום !!
אולי רק סגנון הגשה וההרכב העשיר והנהדר של המילוי והגבינות.
ושהם כאלו דקיקים,ויפים ואלגנטיים…..
יאללה בואו נצא לדרך.
מה
חבילת פילו מופשרות וחתוכה לריבועים בגודל של 15×15 ס״מ (הגודל לשיפוטכם).
חבילת קוטג׳ 9%
2 כפות קמח
3 ביצים
3 כוסות גבינה מגוררת מעורבת (צפתית מלוחה קשה, מוצרלה ופמרז׳ן או כל גבינה שאתם אוהבים)
חבילת תרד שטופה, חלוטה במים רותחים, סחוטה וקצוצה.
טיפונת מלח, פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורר.
התערובת צריכה להיות ״יבשה״ מעט.
כל מנה נושאת 2 ריבועים . להניח אחד על השני ולשמן קלות רק את החלק העליון .
להניח כף גדושה במרכז ולפזר אותה מעט.
לקפל (כמו בתמונה ).
לשמן תבנית היטב ולהניח את מעטפות הפילו (אין צורך לשמן את תחתית המאפה כיוון שהתבנית משומנת ) יש לשמן את צלעות המעטפות בעדינות .
לאפות כ-20 דקות ב-180 מעלות או עד שהמאפים שחומים וקריספיים.
תהנו.