מעדן סויה בטעם עוגיות.

חברת "אלפרו", מוצרי סויה, מרחיבה את סדרת מעדני הסויה ומשיקה מוצר חדש, מעדן סויה בטעם עוגיות …. ואני הכנתי עוגה מהמעדנים של אלפרו … למתכון עוגת פרווה השבת שלי עם סויה אלפרו

מעדן סויה בטעם עוגיות.

חברת "אלפרו", מוצרי סויה, מרחיבה את סדרת מעדני הסויה ומשיקה מוצר חדש, מעדן סויה בטעם עוגיות.

כמי שאוהבת להתנסות במוצרים חדשים ובמיוחד כאלה שמתאימים לי בריאותית, שמחתי לקבל את מעדני הסויה  מהסדרה החדשה אשר הגיעו בדיוק בזמן, וכאחת שצורכת את המוצרים של "אלפרו" כמשקה סויה מטעמי בריאות ורגישות לחלב בקר (לקטוז) וגם כאחת שאוהבת להכין עוגות כשרות פרווה. אני מכירה את המוצרים, משקה חלב הסויה לקפה מעולה, עם או בלי סוכר, וגם שמנת המיועדת לבישול, אך לא ידעתי שבאמתחתם מצויים מעדנים מוצלחים וטעימים כאלה …

שמחתי לקבל ולהתנסות בהם וכמובן להנות ממוצר מעולה וטעים במיוחד.

השבוע, בדיוק יום לפני סערת השלג והגשמים שפקדה את ארצנו,  ואני ספונה בבית, מצננת, קבלתי משלוח מפנק להתנסות, וכמובן דבר ראשון פותחים וטועמים.  טעמו של המעדן החדש כטעם עוגיות הלוטוס אם כי היה  מעט מיימי ועל כן מצאתי לו שימוש טוןב בעוגה שאפיתי., המשכתי למעדן – וניל שהזכיר לי את הטעם של הפודינג שאמי המנוחה הייתה מכינה לי בילדותי, היה לו מרקם טעים וקטיפתי.  לבסוף, איך לא, עברתי לשוקולד שהוא אחד הטעמים שאני אוהבת במיוחד ופה אהבתי מאוד את המרקם העשיר והסמיך בטעם שוקולד מריר בלגי. מיד עלתה במוחי המחשבה כי זה הזמן הנאות, יום סגריר וגשום, להכין עוגה ובמיוחד שקר וגשום בחוץ  והבית חם ונעים ועוגה ממש מתבקשת מאליה. חשבתי כי אשלב בהכנתה את שלושת המעדנים יחדיו.

כידוע לכם אני אוהבת להכין מאפים מתוקים ובמיוחד עוגות, החלטתי ליצור מהמעדנים עוגת טורט מוס לשבת .

אך מן הראוי כי אקדים ואספר לכם על המעדנים ובהמשך אפנק אתכם במתכון מיוחד שהכנתי עם המעדנים.

"אלפרו" מותג המוביל משיק מעדן סויה חדש בטעם עוגיות. המעדן החדש מצטרף לסדרת המעדנים של "אלפרו",

מעדן סויה הינו בתוספת סידן, ללא חומרים משמרים, ללא לקטוז, ללא כולסטרול, דל בשומן ובסוכר, דל נתרן, מכיל ויטמינים  B12, B2, D2  ואת 8 חומצות האמינו החיוניות לגוף.

יתרונותיו התזונתיים,הינם היותו המעדן האידאלי לרגישים (לחלב) ללקטוזה, וקל לעיכול עם טעם קרמי ייחודי.  המעדן החדש טעמו הנפלא, מצוין כקינוח, כארוחת ביניים, או כנישנוש מתוק, והוא פרווה מכיל רק 86 קלוריות ל- 100 גרם.

מעדני הסויה בטעם עוגיות, נותנים מענה לאלה הרגישים ללקטוז ולאלה שומרי הכשרות, וגם לקהל טבעונים אשר הולך וגדל … אני שלעצמי אוהבת יותר אוכל צמחוני וטבעוני..

(לאחרונה הייתי מוזמנת לארוחה טבעונית באולם אירועים יוקרתי "שמש אדומה" )  ומאוד אהבתי.

המעדן החדש מגיע במארז רביעייה, ומכיל  125 גר'

מחיר מומלץ לצרכן – 17.99 ₪

כשרות: כשרות בהשגחת שומרי דת אנטוורפן באישור הרבנות הראשית. פרווה.

ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות מתמחות.

אתר "אלפרו" – http://www.alpro.com/il

נכתב וצולם על ידי לבנה רייזר LEVANA REISER

אשמח עם תכנסו לדף קבוצה שלי : מאפים קינוחים אוכל ביתי … ועוד .

למתכון עוגת השבת שלי עם סויה אלפרו .

עוגת טורט עם מעדן סויה עוגיות ומוס וניל ושוקולד.

מצרכים לעוגה:

2    ביצים                                       1    סויה אלפרו בטעם עוגיות (לוטוס)

1    כוס סוכר                                   2    כוסות קמח

1    כפית תמצית וניל                        3    כפיות אבקת אפיה (שקית)

1/2 כוס שמן                                   1/2 כפית מלח

ההכנה:

במיקסר או מעבד מזון מערבבים למשך 1 דקה סוכר וביצים.

מוסיפים שמן ומערבבים לעוד 1 דקה .

כאשר המכשיר רץ בפעולה מוסיפים אלפרו סויה 1 וממשיכים לערבוב 3 דקות.

עוצרים מוסיפים קמח ושאר אבקת אפיה ומלח.

מערבבים בפולסים קצרים 4 פעמים עד שהקמח נבלע.

מעברים לתבנית 24' קפיצית משומנת ומקומחת .

מחמים תנור 180 מעלות ורק כאשר התנור חם מכניסים את התבנית לתנור לאפייה של 40-50 דקות.

לבדוק 40 דקות ואם צריך עוד זמן .

לקרם ולציפוי:

250  גרם שמנת צמחית להקצפה של השף הלבן.

1  סויה אלפרו בטעם וניל

1  סויה אלפרו בטעם שוקולד

טיפים:

חשוב להכין לפי הכתוב ולא לקצר זמן כדי שהעוגה תהיה אוורירית  וספוגית.

לתת לעוגה להתקרר לפני הפריסה (אני שהעוגה מוכנה וקרה מכניסה למקרר לקירור נוסף או מכינה את העודה יום קודם.

הכנת קצפת צמחית:

את השמנת הצמחית להקציף חזק .

לחלק ל-2  חצי לעביר ל- כערות כדי לערבב עם הסויה.

מערבבים 1ניל עם חצי הקצפת ידני בעדינות.

ואת השוקולד בלגי או מריר ערבוב ידני בעדינות.

הרכבת העוגה:

חוצים את העוגה לשניים בפנימי מורחים את הקצפת עם הסויה וניל.

מניחים מעל בעדינות את העוגה ובעליון מצפים עם הקצפת סויה שוקולד

קישוט:

אפשרות לשמור מעט קצפת לפני שמערבבים עם סויה ועם צנתר לעשות כמו בתמונה (פתיתי שלג)

כדי שיהיה יפה למרוח את הצדדים מסביב … ומעל לפזר סוכריות שוקולד או אבקת קקאו דרך מסננת.

בתאבון !