מעדן יוגורט וג'לי נוסח דניאלה …

מוס דניאלה
בחום הזה הכי כיף קינוחים קלילים וקרים אז הנה לכם אחד כזה
ניתן לשנות רכיבים כמו פירות וטעמי ג'לי
צריך –
2 יוגורט ביו של תנובה 3 אחוז
2 שמנת חמוצה ואפשר 9 אחוז
1 אינסטנט פודינג וניל- 2 כפיות סוכר לבן
1 שקיק  ג'לטין + חצי כוס חד פעמית מים רותחים
ג'לי בטעם משמש
קופסת שימורי פירות אהובים אני השתמשתי בקוקטייל אננס ופפאיה מסוננים היטב.
במיכלים חד פעמיים למנות אישיות  של 250 מיל מסדרים פירות מסוננים ומעל ג'לי ומשאירים שיקרש מעט על השיש .
ממיסים את הג'לטין בחצי כוס מים חמים
בנתיים מקציפים את שאר החומרים.
מוסיפים את הג'לטין המומס ומקציפים עוד 2 דקות מעבירים מעל הג'לי ויש 6 מנות מדהימות בטעמן של מעדן  .
שולחים למקרר לצינון של לפחות שעה.הטעם מדהים ומזכיר במרקמו דניאלה,וגם ללא גלוטן .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.