לפני כשנתיים הוקמה מסעדה מהממת וסופר טעימה בלב שרונה שמשנה קצת את פני הנוף הקולינרי במתחם, מסעדת עראיס.
מתחם שרונה מהווה מקום בילוי תוסס ומושך קהל מכל רחבי הארץ, אפילו צפונייים שכמונו מגיעים מידי פעם לשמור על הגחלת התל אביבית.
כיאה למקום כל כך טרנדי, מתבקש כי המנה הכל כך טרנדית לזמן זה "עראיס" (שאגב- לא הפסיקה לככב באודישנים של מאסטר שף), תקח חלק בהיצע הקולינרי המגוון שיש למתחם שרונה להציע.
המסעדה המעוצבת ממוקמת בחלק פינתי המשקיף על גינת שרונה, כך שאפשר להגיע עם ילדים ולתת להם לשחק במרחבי הדשא ובגן השעשעועים בזמן שאתם אוכלים בשקט…והם בטווח הראיה שלכם…
אנחנו העברנו שם ערב רומנטי ונהננו מכל ביס! שנתחיל?
ראשונות:
קרפצ'יו מנתח שייטל דק, מתובל היטב ומאוד טעים, יריית פתיחה מצויינת לתחילת הארוחה, מוגש עם 4 טוסטונים.
סלט: פאטוש קלאסי בתוספת קרוטונים שנותנים קריספיות למנה
צילום: בועז לביא
עיקריות:
עראיס– איך לא? כי במסעדה כזו חייבים! מנת הדגל היא לא פחות ממושלמת, כבר ניסיתי לגשש איך אני משיגה את המתכון…
המנה מחולקת ל4 רבעי פיתה הממולאת בבשר מתובל על מצע של סלט עגבניות פיקנטי וממרח לימונים כבושים מדהים שנותן רעננות למנה.
צילום: איתן וכסמן
אנטריקוט, כי המסעדה ידועה בנתחים האיכותיים והמשובחים שלה, אז ממומלץ לנסות אחד מהנתחים.
האנטריקוט הגיע במידת העשיה המבוקשת, ואחד הדברים המגניבים במנה (שאני באופן אישי לא הכרתי עד כה) זה האבן החמה שמאפשרת צלייה נוספת של הבשר להתאמת מידת העשייה או חימום.
צילום: בועז לביא
קינוח:
בר שוקולד- כי אי אפשר בלי משהו מושחת לסיום!
סוף מתוק וטעים לארוחה הכיפית הזו!
התפריט הורכב ע"י השף המוערך ירון קסטנבוים תוך בחירת נתחים וחיתוכי בשר מובחרים.
בנוסף הרכיב מסבחת מעושנים ייחודית, מגוון שיפודים, קבבים קלאסיים ו"שקשוקה" של קציצות בשר בסגנון מרגז.
כל נתחי הבשר במקום מובחרים וטריים והחומוס נעשה בעבודת יד מדי יום.
גם צמחונים וטבעוניים יוכלו למצוא מה לאכול.
לילדים יש מבחר מנות מזינות, בריאות ובמחירים הוגנים.
היופי בעראיס שהאוכל לא מתיימר ולא פלצני אלא מונגש לכולם ומתאים הן לבילוי יומיומי והן לבילוי ערב.
עראיס, מתחם שרונה מרקט, תל אביב.
טלפון: 03-5509070
לאתר האינטרנט: www.arais.co.il
לעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/Araisrest/
שעות פתיחה: כל יום מהשעה 12:00 בצהריים ועד אחרון הלקוחות.