מסעדת גיאה מציגה פסטיבל הצלע

בחורה עם מחשב נייד

השף גיא בן אשר יוצר עם תפריט צלעות במהלך חודש מרץ

הפסטיבל יתקיים בין התאריכים 4.3-23.3

רגע לפני שהחורף נגמר וקצת לפני החגים יוצאים במסעדת גאיה בבנימינה עם פסטיבל "הצלע".

 

במסגרת הפסטיבל  יצר השף והבעלים, גיא בן אשר, תפריט אקלקטי שהחוט המחבר בין המנות בו הוא שכולן נתחי בשר על עצמות עם דגש על צלעות.

באינטרפרטציה הייחודית של בן אשר כל צלע מקבלת את הטיפול והכבוד הראוי לה תחת ידיו, המנות מצליחות להפתיע עם יצירתיות שלא תחומה למטבח אחד אלא מביאה השראות ממקומות שונים ברחבי העולם: פרובנס, תאילנד, ניו אורלינס ועוד.

 

ומה בתפריט של פסטיבל "הצלע" של מסעדת גאיה?

 

ספריבס ברוטב הדרים פיקנטי

ספריבס מעושן עם רוטב ברביקיו

בייבי ריבס ברוטב תאילנדי חריף

שורט ריב (בקר) בעשבי פרובנס ופלפלת ירוקה

פריים ריב (בקר) על הגריל

מה שהופך את כל הסיפור לאטרקטיבי עוד יותר הוא שבמסעדת גאיה מציעים את התפריט במחירים נוחים השווים לכל נפש, בלי לקרוע לסועדים את הכיס. התפריט שלושה מסלולים של טעימות, כל אחד מהם כולל 3 מנות ראשונות למרכז השולחן: ברולה כבדים, סלט בושה, קרפצ'יו בקר:
צלע זוגית ספריבס– 600 גרם, ניתן לבחור 4 סוגי צלעות , 250 ₪ לזוג.
צלע זוגית פריים – 700 גרם פריים ריב מובחר, 280 ₪ לזוג.
צלע קרניבורים – 1.2 קילו של מיקס צלעות מתוך התפריט, מתאים ל 3-4 סועדים, 480 ₪.

את תפריט הבשרים של גאיה מומלץ ללוות עם תפריט צ'ייסרים של וודקות המוצע במהלך הפסטיבל, בינהם: ואן גוך, ואך גוך אסאי, דאבל אספרסו, סטולי גולד  15-20 ₪ לצ'ייסר.

קצת על גאיה

מסעדת גאיה היא ביסטרו יפיפייה של השף גיא בן אשר, המסעדה ממוקמת במושבה הציורית בנימינה והינה האופציה הקולינארית המובילה באזור. המסעדה שהתחילה את דרכה לפני כעשור בתור חנות יין ואטליז הפכה עם השנים לביסטרו איכותי ומבוסס. התפריט מציע מנות קוסמופוליטיות מחומרי גלם מקומיים אשר מפתיעות הן בפרזנטציה שלהן והן בשידוך היצירתי שנוצר בין חומרי הגלם. יד השף ללא ספק מורגשת בכל אחת מן המנות שבתפריט ולמרות שגאיה מתאימה לקטגוריית הביסטרו הן במראה והן במחיריה הנוחים שלה, הסועדים יכולים ליהנות ממטבח עם אמירה אישית ויצירתית של השף. המסעדה שוכנת במרחק פסיעה מתחנת הרכבת של בנימינה מה שהופך את הגישה אליה לנוחה במיוחד.

 

מסעדת גאיה

רח' האומן 1 מול תחנת הרכבת של בנימינה

טל' 04-6181818