צמד המילים MEAT&WINE בשר ויין כבר כשלעצמו מבשר רק טובות לחובבי בישול גורמה ברמה גבוהה.
אין איפה לתמוה כמה שמחתי לקבל הזמנה לארוחת ערב במסעדת הגורמה The meat & wine co – מיט אנד ויין, אני וחברי, בלוגרים ובלוגריות, בערב קריר ונעים אחד. אזכיר כבר עתה כי אכילת בשר משובח ועשוי כדבעי מחזירה אותי באחת לימים אחרים, בקנדה הרחוקה, ערבי בר בקיו בחצר בתוך הווי משפחתי או עם חברים וידידים.
אך למה להיות נוסטלגית כאשר הדבר האמיתי נמצא כאן ועכשיו במסעדה שביקרנו בהרצליה פיתוח.
וזאת לדעת, המסעדה הינה אחת ממסעדות הרשת בשם זה meat & wine רשת מסעדות בשרים דרום אפריקאית, שלה פעילות ברחבי העולם כולו. סודה של המסעדה הינה בכך שלא ניקנים בשרים מוכנים אלא בוחרים נתחי בשר מובחרים בשוק עצמו ומכאן התוצאות הנפלאות של הבישול והאיכות שהינם ללא פשרות.
את הבשר מיישנים במקום עצמו,בוואקום, במקרר מיוחד והתוצאות – נפלאות.
ואיך לא אם על מלאכת היישון והצלייה מופקד שף הבית, ניר רונן, המתמחה במלאכות אלו כבר למעלה משמונה שנים לאחר שסיים את לימודיו ב- "תדמור" בשנת 2004, רכש נסיון נוסף באירופה ועתה הוא מיישם את מומחיותו לשימחת ליבם של סועדי המסעדה.
שמחתי לגלות כי אכן עיקר התפריט הינו מנות בשר אך ניתן גם לקבל מנות דג מהתפריט. וכמובן, כפי שמעיד שמה, מומחיות של המסעדה הינה ביינות, שהם כשרים ובאיכות מעולה המתאימה לכל טעם ורצון. ראוייה לציון מיוחד העובדה כי המקום הינו גלאט כשר ואכן לקוחות רבים במקום הינם חרדים ואין ספק כי אף זו אינדיקצייה לטיב ולאיכות מן המעלה הראשונה.

אנו עלינו והתקבלנו בחדר שבקומה השנייה כאשר הקומה הראשונה , מרווחת, מזמינה, ובה הרבה שולחנות זוגיים גדולים. הכל, איפוא, בישר כי צפוי לנו ערב קולינארי מהנה וטעים ואכן כך היה.

מסעדת MEAT & WINE CO משיקה תפריט חורף משודרג שמאפשר ליהנות ממגוון מנות חדשות של בשרים איכותיים המוגשים לצד מגוון יינות שיחממו אותנו במהלך העונה הקרה .
בין המנות הראשונות בתפריט החדש תוכלו לטעום את לחם הבית המוגש לצד רטבים. קרפצ'יו פילה בקר המוגש עם קוויאר חומץ בלסמי מעשה ידי השף ניר רונן. קבבוני סלמון, פטה מכבד עוף ושומן אווז ופטריות שמפיניון צלויות ברוטב טריאקי.
הרגלים טובים לא משנים ולכן ב- MEAT & WINE CO ניתן למצוא גם את המנות המוכרות והטעימות שהפכו לסימן ההיכר של המקום, ביניהן: הספריבס עגל שמבושל ברוטב מיוחד וסודי, נתחי אנטריקוט עשויים מבשר משובח המיושן במסעדה, המבורגר עשוי מ-100 אחוז אנטריקוט ושיפודי קצבים איכותיים במיוחד. המנות מוגשות עם מבחר תוספות הבית הכולל את טבעות הבצל הביתיות, צ'יפס זהוב, פירה אורז ושעועית ירוקה .
לצד הבשר המשובח מבחר יינות כשרים מהיקבים בארץ בשילוב טעמים שמעוררים תאבון. ביניהם מרלו של יקב גבעות וקברנה סוביניון מבזלת הגולן.
ומה עם קצת מתוק?! לסיום הארוחה ניתן למצוא בתפריט מגוון קינוחים מיוחדים ופרווה לחלוטין. בין הקינוחים ניתן למצוא את הפרפה החלבה שמתובל עם פירות העונה הטריים ,פונדנט שוקולד חם מלווה בכדור גלידה ולצידו ניתן להזמין את יין הקינוח הלבן אייסד מיקב גת שומרון.
לסיכום המקום מקסים אוכל מעולה כשר אמרתי וטעים … אני נהנתי מהחברה ואשמח לחזור שנית … ממליצה !!!
המסעדה מתאימה לאירועים קטנים ומציעה שני חדרי VIP שיכולים לשמש גם לפגישות עסקיות אינטימיות.
המסעדה ממוקמת בהרצלייה פיתוח רחוב שנקר 16 – טל' 09-9567006/4
מחירים:
תבשילים החל מ: 90 ₪
מנות בשר עיקריות החל מ: 70 ₪
יינות החל מ: 149 ₪ לבקבוק
קינוחים: החל מ: 35 ש
דף הבית לחצו כאן .
לדף הפייסבוק לחצו כאן .
נכתב וחלק צולם על ידי לבנה רייזר LEVANA REISER
קרדיט : ל- צילומים אישור על ידי היח"צ צילום – אייל גוטמן