מנה אחרונה – קרם פסיפלורה

לפעמים חייבים מוצרים טובים ומתכון מנצח.
5 דק' של זיפזופ בטלוויזיה הניב את המתכון הקלילה שקיבל הרבה מחמאות.
אפשר לשנות לכל פרי שמתאים לכם.

בחורה עם מחשב נייד

קרם פסיפלורה

אני נוהגת להקפיא פירות מהקיץ ולהשתמש בהם בחורף.

אפשר להשתמש בכל פרי שאת אוהבים.

חומרים:

600 גר' שמנת מתוקה ( 2.5  מארזים )

50 גר' אבקת סוכר

3/4  כוס מיץ פסיפלורה

מעט פסיפלורה עם גרעינים

מיץ מליים אחד

1 כף קורנפלור.

הכנה:

את השמנת לקלחת (סיר קטן עם ידית ארוכה)

להוסיף את אבקת הסוכר, לערבב

להוסיף את מיץ הפסיפלורה

להוסיף את מיץ הליים,

להוסיף את הקורנפלור ולערבב.

לבשל 6 -7 דק',

ולמזוג לכוסות  ולהעביר למקרר ל-3 שעות .

תיהנו