ממתק ממכר מתמר

התמר ידוע כתשובה הבריאה לתשוקה מתוק ואפשר לשדרג אותו קצת יותר…..

בחורה עם מחשב נייד

 

בימים אלו, בשיא הגדיד, ניתן להשיג תמרים בשפע באיכות מדהימה אם תשכילו לרכשם במקומות הנכונים – ישירות מהחקלאים

אפשר לאכול את תמר המג'הול סתם כך ולדעתי המובחר הוא תמר המג'הול סופר עסיסי שהורד מהאשכול ידנית בתחילת ההבשלה, טרם התחיל להתייבש – טעמו "גן עדן"

אפשר לשדרג ואף בריא יותר כאשר מוציאים את הגרעין וטומנים במקומו אגוז מלך.

אבל כשבא לכם מתוק ובריא שגם נראה כממתק מפתה במיוחד, מומלץ להכין "פתרון" מראש:

לטחון שקדים קלופים וקלויים, תמרי מג'הול, דבש ושמן ארגן ולהגיע למרקם הנכון.

לגלגל לכדורי פנינה, לרפד בקוקוס, לשים בכלי ולהרחיק מהעין במקפיא עד לרגע ש"בא לכם מתוק"

יש להיזהר מהתמכרות לטעם המיוחד שמוסיף שמן הארגן לחטיף

כדורי  תמרים