השילוב של פסטו וגבינת צאן מושלם בעיני. ממש כאילו נבראו זה לזו.
נתחיל מהכנת הפסטו. הפסטו שאני מביאה אליכם – הוא הפסטו המדויק ביותר, איתו תוכלו להכין מגוון גדול של מאכלים. החל מרוטב לפסטה, טוסטים, ומיני כריכים משודרגים להפליא.
רוטב פסטו
100 גרם צנוברים
70 גרם גבינת פרמזן איכותית
9 שיני שום גדולות
200 גרם עלי בזיליקום שטופים (רק העלים)
1/2 כוס שמן זית
3/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות מיץ לימון (רצוי טרי)
לשים את כל הרכיבים למעט השמן זית במעבד מזון. לעבד הכל יחד תוך כדי מזיגת השמן לרוטב. לעבד עד לקבלת רוטב חלק והומוגני. לשמור בקופסא סגורה במקרר – טוב גם לשבועיים אחרי.
להכנת ממרח גבינת צאן ופסטו:
1 גליל של גבינת פורמעז
1.5 כפות של רוטב פסטו
לשים את הגבינה ואת הפסטו במעבד מזון, לעבד יחד עד לקבלת מרקם של ממרח (כמו משחה חלקה).
ועכשיו, לגבי הלחמניה,
ברצוני להציג בפניכם, את ה”חלניה” של בונז’ור שקיבלתי להתנסות. זו לחמנייה מבצק חלה רך, טעים ומתאים לי שבמיוחד אוהב את החלה של השבת, לנגב רטבים (של דגים, מטבוחה, שקשוקה וכיוצ"ב).
החלניה נמכרת ברשת מגה בעיר וברשת YOU.
אהבתם את המתכון? כבדו בלייק 🙂 אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!