כמה מאיתנו היו שמחים לקבל מיייל סיכום ביקור אישי מהרופא שלנו?
כמה היינו רוצים בר משקאות אקזוטי בבית?
כמה מאיתנו חולמים על כביסה נקייה תוך רבע שעה?
נפלאות חלומיים או מציאות..?
בשבוע שעבר השתתפתי באירוע מוצר השנה,וכמובן שמה שחיפשתי היה בסימן טכנולוגיה, אינטרנט, חדשנות ו..הורות.אז יש כמה מותגים שהיה מעניין לצפות בהם (על רקע הרפתות בכפר הירוק,אגב..במתחם קריפטון), ולשמוע את נציגיהם. אני מביאה פה לקט של ההיילייטס שלי.
כללית – מסרים פרסונליים שעובדים
כצרכנית דיגיטלית אני ממש נהנית לראות מותג שמפנים שהאינרטנט פה כדי להישאר ומרכיב לנו, הצרכנים, את השירות הטוב ביותר.
מרשם מידע – מוצר דיגיטל חדש מבית כללית. זהו מייל אישי מהרופא והוא שירות שנותן מענה עבורנו אחרי הביקור, כי סביר להניח ששכחנו הכל ברגע שיצאנו. הלקוח מקבל מייל מותאם אישית (ברמה זו או אחרת) ממש מהרופא שלו. גם עבור הרופאים זהו כלי המשמש כמקור אנגייג'מנט מול הפציינטים. אין ספק שדרושה כאן עבודת הטמעה בתוך המערכת, כדי שהכלי הטכנולוגי יעבוד (שכל רופא יזין המידע וישתמש…), אבל נראה שהם בהחלט בכיוון.
קליק לסרטון הסבר
מדוע יש צורך במרשם מידע?
כללית גילו כי החיפוש ברשת אודות מידע רפואי הוא רב, בפרט מידע מותאם אישית. אבל אין כזה בדיוק. ואז הגולשים מחפשים מקורות מידע נוספים – בקהילות, מצד אנשים כמותם. אז חוכמת ההמונים זה סבבה, אבל לא כולם בדיוק דוקטורים לרפואה. נוצר בילבול. חוסר בטחון. תחושת אובדן שליטה מסויימת. וכאשר מדובר בבריאות שלנו או של ילדינו הרי זה הדבר החשוב ביותר..
מכאן שכללית ביקשו לקלוע לצורך מאוד מהותי בקרב הצרכנים ולדעתי הם עשו כאן עבודה נפלאה.
עכשיו נותר לחכות לאפליקציית "ממתין לתור שהתפנה" ואנחנו מסודרים. הבנתי שיש מצב שדבר כזה בתכנון..
מי עדן – eden pure soda מוחיטו ישיר לבית
את המוצר של מי עדן המביא את הגרסא המוגזת אהבתי לגלות, מודה שאין לי כזה או אפילו מתקן מים בבית. מסתפקת במי ברז…אבל נעים היה לגלות את היצירתיות במוצר – היכולת לייצר משקאות,קוקטיילים בבית. טעמנו והיה בהחלט מעולה ומפתה..צבעים מדהימים.
אפליקציית הקניות של שופרסל
עוד מותג שהולך קדימה עם האג'נדה הדיגיטלית הוא שופרסל שנציגתו הסבירה אודות האפליקציה שמסתבר שמאוד מוצלחת ומשמשת ככלי לרשימת קניות. מדהים היה לשמוע גם שהיא עוזרת להתמצא בחנות מבחינת הלוקיישן של כל מוצר, חסכון יפה בזמן ושימוש חכם במובייל!!
שופרסל עובדים בצמוד עם תובנות והערות שהם מקבלים מציבור הלקוחות המשתמשים באפליקציה ואין ספק שזה ירכיב מוצר מנצח.
לפי הערות הבלוגריות במפגש הבנתי שעדיין הוא לא מוצר מושלם היות שיש בעיות קליטה דווקא בסניפים,לעיתים,אבל זה עדיין מוצר חשוב וצובר תאוצה,נוח ובעל ערך מוסף.
קליק לאפליקציית אנדרואיד
האפליקציה של שופרסל מצטרפת לבלוג שלהם שרץ כבר שנים ומעניק ערך של תוכן שווה לגולשים. יש כאן הבנה של שיווק דיגיטל והמתכונים והצילומים באמת מרהיבים.
דהירת סוס שקטה
כביסות זה משהו שאני לגמרי לא סובלת, שום קטע – לא את מיון הכביסה,לא את ההכנסה למכונה,וודאי שלא את הקטע שצריך לתלות ואחר כך את ההורדה מהחבל, מיון,קיפול והכנסה לארונות. מה גם שתמיד אני מצליחה לאבד זוגות הגרביים, וחוטפת ביקורות מהילדים. בצדק!
קונסטרוקטה לפיכך היו מותג שבתחילה לא בדיוק הלהיב אותי במפגש, אבל אתגר הכתם שהוסר ונשטף בתוכנית רבע השעה שלהם הייתה שיחוק רציני!
וכן, בכלל לא שמענו לאורך כל המפגש את המכונה בפעולה. ריח נעים של כביסה התפשט בחלל האוויר עם סיום הכביסה ובהחלט היה מופע גרמני מרשים. התוכנית של רבע השעה לכביסה מהירה, מעבר לכך שמתאימה ללוח הזמנים הצפוף שלנו, היא גם אקולוגית, כי מה שלא מצדיק תוכנית מלאה מדוע באמת שלא יעבור זירוז? פחות חשמל, פחות מים. נהדר!
גודיס נוספים
בהפסקה בין ההרצאות בבופה של האוכל בא.הערב אכלתי לראשונה את הפסטה הזו של ברילה והתלהבתי קשות. טעים ומעניין,חייבת לנסות בבית.
נישנושים הם לא הצד החזק שלי, משתדלת לא לגעת בכאלה דברים,אבל נישנוש של שבורים התגלה כטעים מאוד, היה קשה להיגמל. השקיות שהובאו הביתה חוסלו באחת על ידי הילדים.
עור קשה – הסרה קלה | שול אקפרס פדי
אם יש משהו שמעצבן ביותר הוא העור הקשה הזה בכף הרגל. את יכולה להיות סופר מטופחת ויפה, להרגיש נחשקת וזוהרת ,מאופרת, מפודרת וריחנית להפליא, אבל חברה, אם יש לך עור כף רגל יבש, את תמיד תרגישי כל-כך מוזנחת..וללכת למניקור-פדיקור לא תמיד יוצא או לפחות לא בתדירות שהיינו רוצות.
ולכן המכשיר הכה שימושי וקל להפעלה של שול הוא פשוט המצאת המאה! האבן משחזת הזו שמעבירים על העור המעצבן העקשן יורד במהירות והרגל מרגישה כאילו נולדה מחדש! יודעות מה, גם לגברים הייתי ממליצה!
שמחתי לפגוש את המכשיר בסל המוצרים שהוענק לי בסוף הערב, גם אם לא הייתי במתחם הביוטי.
תודות למוצר השנה על הפקת האירוע.
נ.ב. – מחשבה
אם ניתן היה להיות נוכח בכל המתחמים באותו הזמן היה פשוט נהדר..אולי אפשר לחשוב על הרכבת תוכן עצמאית של כל בלוגר, כך שיוכל לפגוש את המותגים שמדברים אליו ,מעין ספיד דייט . זה יאפשר לשמוע אודות המותגים המעניינים אישית כל אחד ואחת. והרי פרסונלי זה השיווק החדש,לא?
קליק לעמוד הפייס -עוד תמונות מהמפגש