מכירים את המטבח המרוקאי

בחורה עם מחשב נייד

לא סתם אנחנו רואים בתוכניות הבישול המובילות בארץ ובעולם כי השפים הגדולים יוצאים אל טיולים בכל רחבי העולם בחיפוש אחר העשרת העולם הקולינארי שלהם ולגלות קצת יותר על העולם שמעסיק אותם רבות – האוכל. מדובר במקומות שמהם צמחו מאכלים רבים והשתנו כאשר הם הגיעו אל אזורים מרוקחים יותר ומעל לכל מדובר בסיור אשר עושה היכרות מקומית עם כל האוכל הייחודי כל כך לכל חבל ארץ עם האפשרות לטעום מכל העולמות האלה ואפילו לקחת כמה מזכרות טעימות כאלה בחסרה הביתה.

אחד המקומות המקסימים עבור חובבי הסיורים הקולינאריים הוא מרוקו אשר הביאה אל הארץ את הקוסקוס הטעים והבריא ואת כלי הטאג'ין שבו מבשלים מגישים את המנות שמעניק לאוכל טעים מיוחד ועסיסי שאין דומה לו. שווקים מלאים בתבלינים בשלל צבעים והמון המון אוכל שרק טיול למרוקו יכול להכיר ופשוט אסור לפספס. אז אם אתם לא יכולים בלי לדעת מה עולם הבישול המרוקאי יכול להכניס אל החיים שלכם, כדאי שתשימו פעמיכם אל עבר מרוקו, לבטח לא תתחרטו.