בלילה בו מישהו שם למעלה החליט להודיע על צאתם של כל השדים במחול בסערה של קור וגשם ובזמן שכל תחנות הרדיו והטלביזיה הכריזו על כך והזהירו ממטחי גשם רוחות ושלג אנחנו עשינו עצמנו כחרשים ויצאנו להכיר את.מיט פוינט .
מיד כשנכנסנו למקום נפערו עני בסיפוק,שכן כבת של קצב מומחה שלימד אותי הכל על בשר ואפילו השאיר לי את סכיניו בירושה ראיתי מה הולך לקרות פה
נתחי הבשר המשובחים שנתלו לישון במקררים וחלקם הונחו לראוה במקררים אחרים הודיעוני -גברת נא להכין בטנך לחגיגה ויוגעים מה ?
באמת חחגנו כהוגן ולא הצטערנו שקראנו תיגר על הסערה
השף בני בן-ישראל איש מקסים פתוח ומאיר עניים
לימד אותנו איך מאחרחים באהבה ומטעימים אנשים במטבח פתוח כדכולם רואים ולמדים איך מכינים מנתחי בשר מובחרים מנות מופלאותת .
הוא ואנשי המקום ובעליו סיפרו כי כל עובדי האיזור באים לצהריים של עראיס היסטרי בטעמו שמכינים במקום ומשלימים הכנתו בטאבון כדי שיקבל ריח של מעושן.
קבלנו גם לטעום כזה עראיס ומה אומר לכם ידידי -עשיו מכר בכורתו בעד נזיד עדשים …אני מוכנה למכרה רק עבור בשר טוב ופה במיטפוינט יש כזה בשר.
הוא מגיע מאיזור הצפון בו גדל אצל משפחת דבאח ,נבדק ונשחט כשצריך ומיושן כראוי לאכילה של קרניבורים שמבינים עניין.
כי מיט פוינט מקום שנפתח לפני כשנה על ידי תמיר אניב טייס אל-על וראובן בר איש מודיעין לשעבר עם הרבה חיבה לבשר טוב( הם בני משפחה שמעוניינים שהכל יהיה כפי שצריך ). השניים יצרו חוויה חדשנית לממכר בשר באמצעות אתר אונליין המספק בשר טרי ואיכותי לבית הלקוח, עד שעתיים מרגע ביצוע ההזמנה (בסוף הפוסט אצרף קוד מיוחד לקוראי הבלוג שיקנה לכם 10% הנחה).
הסחורה נמכרת ונארזת מהחנות המיוחדת והחדשנית הממוקמת בהרצליה פיתוח – חלל גדול מאורגן כראוי עם סחורה משובחת לצד מוצרים נלווים להשלמת החוויה.
מה גרם לשניים לזנוח את הקריירות הנוחות ולהיכנס בשנות ה-60 לחייהם להרפתקה חדשה?
הצלע השלישית והמרכזית בפרויקט הוא אכרם דבאח הבעלים של 'בית הבשר דבאח' הידוע בקרב מביני עניין באיכות הבשר שלו ובמחיריו ההוגנים, וכיום הינו הספק המוביל בשוק הבשר הטרי בישראל.
עד היום ניתן היה להשיג את מוצרי 'בית הבשר דבאח' באזור הצפון בלבד וכעת הקצביה החדשה מיט פוינט, שבהרצליה מביאה את איכות הבשר גם לאנשי המרכז והסביבה.
טעמנו נקניקיות חריפות ואפילו אני שאוהבת חריף אבל נמנעת בריאותית לא יכולתי לעמוד בהן.
רואים טחינה מתאימה וטריה ותיבול טעים ברמות .
תביאו רק מזלג וטחינה לטבילה .על האש עוד יותר טעים.
בלי שהרגשנו כי פטפטנו,שתינו ושיתפנו החוויה בינינו
השף בני המשיך והכין המבורגרים מטורפים שאותם שיכן בלחמניות שנקלו.
תקשיבו – פשוט אין כאלו .
בשר נקי טחון טרי וחף מכל תיבול מיותר שיכסה בשר נחות.
פה ההמבורגר פשוט אלוהי .לעצום עניים לביס כזה שווה .
ידעתי למה באתי הלום.
לגימת יין טוב או במקרה שלי בירה ואתה בעננים.
עוד לא סיימנו והשף פרס בשר משובח ללא שומן להכנת
שתי מנות
אחת של פרוסות דקות עוטפות גבינה משובחת שנמסה ובכל ביס אתה מתמוגג מחדש .
קחתי עבורכם המתכון ואהבתי מאוד היא של סלטימבוקה-פירוש המילה קופץ לפה וממש כך .
את הפרוסות הדקיקות של שייטל הבקר המיושן והרך
טובלים בקמח ומנערים היטב.
מחממים שמן זית טוב ומקפיצים דקה או שתיים לסגירה ומוציאים לצלחת .
בנתיים. למה שנותר במחבת מוסיפים מיץ לימון ,יין או ציר עוף,פלפל ומלח ומביאים לרתיחה .מוסיפים מעט קוביות חמאה וממשיכים להרתיח
הנוזל מסמיך מהקמח שנותר בו ומהחמאה ואז מכניסים את פרוסות הבשר לנוזל לשידוך מטריף של טעם .
מגישים חם עם לחם לספוג הרוטב .
אלוהים עדי שטבלתי לחמניה ושכחתי שצריך לשמור על הבריאות כי פה הבריאות היתה בטעם ובאיכות .
בקיצור רוצו למיטפוינט לקנות בשר או לשבת לאכול שם ממטעמי השף .
המקום אינו כשר אבל גם אין בו בשר אחר.הוא פשוט פתוח בשבת ומבצע משלוחים גם ביום זה.
המקום מתחייב לשעתיים עד אספקת המשלוח.
כמו שהבטחתי להלן מצורף קוד מיוחד לקוראי, שיעניק לכם 10% הנחה בעת הרכישה באתר: Meatpoint 10.
לאתר: www.meatpoint.co.il
לפרטים נוספים: Meat Point, שד' אבא אבן 3 הרצליה פיתוח, טל' – 09-7440909
לעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/Meat.Point.Herzliya
נתחי הבשר יספרו לכם איך אוכלים טוב ובריא רק מלראות.
יש המבורגרים,נקניקיות,סוגי בשר מגולגלים לרולדות מיוחדות,סטייקים אלוהיים ומיושנים היטב וגם צלעות .
ולמי שבא אז יש גם שיפודים ,קבבים ועופות מפורקים לחלקים .
ויש גם השלמות של משקאות,תבלינים ורטבים .
המחירים אינם זולים אבל זהו טיבו של בשר מיושן היטב,טרי ומשובח כשלמעשה יוצא זול לא לאכול בשר רע…
לא לפספס .