מטבח עתידני – מולקולרי ב- " לגעת באוכל "

סניף שישי בקניון רחובות בהשקעה של כ -4 מיליון ₪
רשת המרכזים הקולינאריים הגדולה בישראל "לגעת באוכל", מרחיבה את פעילותה ופתחה סניף שישי בקניון רחובות

בחורה עם מחשב נייד

1604569_10152592343388452_2074545990_n

רשת המרכזים הקולינאריים "לגעת באוכל " מרחיבה את פעילותה פתחה

1619132_10152591739243452_732374974_n

סניף שישי בקניון רחובות בהשקעה של כ -4 מיליון ₪

רשת המרכזים הקולינאריים הגדולה בישראל "לגעת באוכל", מרחיבה את פעילותה ופתחה סניף שישי בקניון רחובות, הייתה הזדמנות נאותה להזמין אותי ואת חברותי הבלוגריות לנושאי תזונה לסדנת בישול מיוחדת במינה.

אך בטרם אכנס לגוף העניין ולפלאי הבישול המולקולארי, ראוי להקדים ולתאר את הסניף החדש שנפתח, המתפרס על לא פחות מ – 500 מ"ר, מרווח ומרשים, ומכיל את מיטב האביזרים, הכלים, המכשירים ועזרי הבישול מן החברות המובילות, האיכותיות והנחשבות ביותר בתחומי המזון והקולינאריה.

pizap.com13934711031711

אך, כידוע, אין מדובר רק בחנות למכירת מוצרים אלא באקדמייה של מדע הקולינאריה במלוא מובן המילה המובילה את באיה אל תוך עולם הבישול ויצירת המזון בדרך של הדרכה, סדנאות, קידום מוצרים ושיטות בישול על כל צורותיהן.

במקום ניתן להשיג מוצרים יחודיים שפותחו במיוחד עבור הרשת ואך כדי לסבר את האוזן אציין כי מדובר בכ – 7,500 פריטים הנחלקים בין המחלקות השונות והם מיועדים לכל טעם, שיטה, מטרה שיש לה קשר כל שהוא עם עולם התזונה האנושי.

כמובן, לא אלאה את הקורא בשפע העובדות והפרטים במקום רב גוני אשר כזה ואי אפשר להחליף ביקור ממשי בחנויות הרשת והתרשמות בלתי אמצעית מן העולם המופלא המתגלה שם לעיניך.

pizap.com13934731641091

ראוי להזכיר את האדם שמאחורי המיזם השאפתני והמצליח, לא אחר מאשר איש העסקים צביקה קרובי, בעצמו מן המובילים ועמודי התווך של עולם הקולינאריה הישראלי, יחד עם שותפו, מנכ"ל הרשת, רוני ליש, שהשקיעו לא פחות מ-  4 מיליון ₪  בהקמת הסניף המפואר הזה ברחובות, סניף המצטרף לשאר סניפי הרשת ברעננה, פתח תיקווה, חיפה, באר שבע וראשון לציון.

pizap.com13934744563591

ועתה לעניין עצמו :  סדנת הבישול המולקולארי, אליה הוזמנתי עם חברותי הינה, כמובן, במסגרת הגדולה יותר של הפעלת אקדמיות קולינאריות בהן מתקיימות סדנאות קצרות ואף השתלמויות וקורסים ארוכי טווח הן לעושים צעדים ראשונים במטבח והן למתקדמים או אף שפים מדופלמים המבקשים להשתלם ולהתמקצע עוד ועוד.

ובכן הסדנא התקיימה בניצוחו של השף שחר דבח, כאשר העקרון של בישול מולקולרי הינו גרימת שינוי של טקסטורה או מרקם של מזון קיים.  במשך כשלוש שעות הפליא בפנינו השף דבח והכין מזונות באופן שלא היה מבייש מעבדה כימית ממוצעת ע"י שימוש בחומרים ותוספים כגון לציטין, תמיסת סידן, חנקן נוזלי, מי קרח או אלגינט שלא לדבר על חימום פשוט בעזרת ברנר.pizap.com13934774365931

התוצאות היו מדהימות ומאלפות :  חומרי המזון המוכרים קיבלו צורה ואופי שונים, טעמים חדשים ומרתקים. ממש הפלא ופלא.

סניפי 'לגעת באוכל':

קניון רחובות (כשר) ביל"ו 2, טל': 08-8653232                                                                             ראשון לציון (מתחם "חונים קונים") לישנסקי 9, טל': 03-9520390  שלוחה 5                                       הקניון הגדול, פ"ת (כשר) טל': 03-5030555                                                                               קניון רננים, רעננה (כשר) טל': 09-7404474                                                                                   גרנד קניון באר שבע (כשר) טל':08-8226226                                                                                 חדש! גרנד קניון חיפה (כשר) 04-6817770                                                                                 מוקד מידע: 1-700-70-1000

לאתר הבית : http://www.tfood.co.il/

לדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/touch.food?fref=ts

נכתב על ידי לבנה רייזר LEVANA REISER

כנסו גם לדף הקבוצה שלי בלחיצה כאן.