החיטה, שהיוותה חלק בלתי מתפריט המזון האמריקאי, מוחלפת בתקופה האחרונה על ידי דגנים עתיקים כגון: קינואה, דגנים מלאים, דוחן, סורגום ועוד רבים, כך פורסם החודש באתר "Food BusinesNews".
אנליסטים מ- Datassential ביצעו בדיקה, שמטרתה לקבוע באיזו תדירות מופיעים דגנים עתיקים בתפריטים של מסעדות. מטרת הבדיקה היא להבין כיצד משלב הציבור את אותם דגנים בארוחות שלהם.
לקריאת המאמר המלא הכנסו לבלוג של גיל הורסקי
גיל הורסקי מתמחה בפיתוח מותגים וביצירת מוצרים חדשניים לקהל יעד ברחבי העולם. הפרויקטים שלו ברחבי העולם הקנו לו ניסיון בינלאומי בפיתוח ושיווק למדינות רבות.