מחקר: איך בתקופה האחרונה "דגנים עתיקים" הופכים לטרנד עולמי?

בחורה עם מחשב נייד

החיטה, שהיוותה חלק בלתי מתפריט המזון האמריקאי, מוחלפת בתקופה האחרונה על ידי דגנים עתיקים כגון: קינואה, דגנים מלאים, דוחן, סורגום ועוד רבים, כך פורסם החודש  באתר "Food BusinesNews".

אנליסטים מ- Datassential ביצעו בדיקה, שמטרתה לקבוע באיזו תדירות מופיעים דגנים עתיקים בתפריטים של מסעדות. מטרת הבדיקה היא להבין כיצד משלב הציבור את אותם דגנים בארוחות שלהם.

%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%a71

לקריאת המאמר המלא הכנסו לבלוג של גיל הורסקי

גיל הורסקי מתמחה בפיתוח מותגים וביצירת מוצרים חדשניים לקהל יעד ברחבי העולם.  הפרויקטים שלו ברחבי העולם הקנו לו ניסיון בינלאומי בפיתוח ושיווק למדינות רבות.