בצילום- שעון EMBOSS מקולקציית הרמוני בשיבוץ יהלומים 1,990 שח
מותג שעוני היוקרה EMBOSS משיק את סניפו החדש בקניון האופנה היוקרתי גינדי TLV ומציג את קולקציית – ריאל מדריד המרשימה המגיעה במהדורה מוגבלת.
קולקציית הקיץ החדשה, בנויה מדגמים ייחודיים לגברים, ונשים.
בקולקציית הגברים EMBOSS משיקה מספר קולקציות ייחודיות, ביניהן: היכאט סקיפר, קולקציית ריאל מדריד אשר מגיעה במהדורה מוגבלת ומציגה שעון בעיצוב מיוחד בו לוח התצוגה מעוצב דמוי מגרש כדורגל בהשראת התלבושת הרשמית של אלופת אירופה בכדורגל Real Madrid, לוגו הקבוצה מוטמע בלוח השעון בשעה 09:00 ופועם כמו הלב של השעון המיוחד במינו הזה.
בצילום-שעון EMBOSS מקולקציית גרנד פרימייר מהדורה מוגבלת. 3,890 שח
שעון EMBOSS דגם chiaro 2,540 שח
שעון EMBOSS מקולקציית אורבן מוד 2,540 שח
שעון EMBOSS מקולקציית קיארו 2,540 שח
ובדגמי הנשים , קולקציות ייחודיות- שעוני יהלומים יוקרתיים, שעוני רצועות צבעוניות, שעוני צמיד, קולקציית תכשיטים יוקרתית ועוד.
קולקציית שעוני הנשים של EMBOSS שומרת על הקו העיצובי, מלא הסטייל והנשיות ומציעה קולקציה רחבה של שעונים בדגמים שונים מלאי שיק אלגנטי.
שעון EMBOSS מקולקציית אקווה 3,140 שח
שעון EMBOSS מקולקציית ליידי הארט מהדורה מיוחדת- מנגנון אוטומטי 3,690 שח
לכל קולקציית השעונים של EMBOSS יש איכות של תכשיט וסטייל המשקף את סגנון העיצובי הייחודי של המותג, מרבית השעונים הם במראה קז'ואל צבעוני ויפיפייה עם תשומת לב לפרטים הקטנים.
ניתן למצוא:
פייסבוק: Emboss Israel – אמבוס ישראל
אינסטגרם: embosswatches
גינדי TLV/ קניון הזהב ראשל׳׳צ/ קניון גראנד ב׳׳ש / קריון חיפה / אילת
ובחנויות תכשיטים ברחבי הארץ
צילומים- יח"צ