מוס מרשמלו מעלףףף

 

מוס מרשמלו

 

שקית מרשמלו מיותמת ופתוחה …

 

דמיון פרוע

 

אורחים שצריכים להגיע ואין עוגה שלחוני למטבח ביום חםםם

 

קצת עבודת מקצף ויש קינוח קליל ומהמם לקיץ ואחרי אפסון במקרר של שעתיים ישששש

 

 

אז זה מה שעשיתי

 

 

בסיר קטן המסתי 3/4 חבילה גדולה מרשמלו לבנים וורודים בכוס חלב- 200 מיל וקררתי לטמפרטורת החדר

 

תוך טריפה מדי פעם לצינון מהיר ומניעת התגבשות על הדפנות.

 

המרשמלו מכילים ג'לטין ומייצבים את המסה כך שלא צריך עוד ג'לטין

 

הנחתי בתבנית 22 ביסקויטי אוראו פתוחים כשהקרם למעלה

 

בקערה בינונית הוקצפו –מיכל שמנת מתוקה ,200 מיל חלב קר , 2 אריזות אינסטנט פודינג וניל

 

כשמוכן הוסף לתוך הקערה תוכן הסיר עם המרשמלו המומס והכל קופל בזהירות ומהירות יחד

 

התכולה כולה הועברה באהבה מעל האוריאו שחיכו לה

 

במזלג יוצרים את צורת הגלים

 

מקשטים במה שבא – לי היתה שקית שלmnm בייגלה בצבעים ובחרתי אדום וחום שוקולד

 

אבל ניתן לקשט בנשיקות, קצפת או פירות יער

 

אחרי כיסוי התבנית למניעת ריחות היא הועברה למקרר לצינון

 

 

באותו יום היה קינוח מושלם וקר .

 

האורחים שלי נהנו מכל ביס .

 

תהנו גם אתם

 

 מוס מרשמלו שלם

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.