מוס גבינה עדין בציפוי ג'לי שקוף ,קונפיטורת תות וכפיות משוקולד .

מוס גבינה תותים וכפיות שוקולד

מוס גבינה – קטיפתי קציפתי – בחום שנפל עלינו בימים האחרונים משהו קר ונעים גורם לנו לטוב

קינוחי ג'לי אהובים על מילדות ,שאז לא היו מוצרים שצצו כמו פטריות אחרי הגשם וסבתא שלי השתמשה רבות בפודינגים לביטול

ובג'לי למיניו -היו טעמים בודדים והג'לי לא היה אינסטנט כך שנאלצנו לחכות ליום המחרת להנות ולכן היא נהגה להכין כמויות של כיף.

בימינו אנו ישנם סוגם ומוצרים חדשים אז ננתי לזה דרור וביום שישי חם הוכן השוס הזה וקורר היטב לסיומה של ארוחת הערב.

ההפתעה התקבלה ביייייש אז הנה לכם -תהנו גם כן איתנו .

ג'לי שקוף
קונפיטורת תות שלי וכפיות שוקולד
נראה לכם ?

אז צריך-
750 גרם גבינה לבנה של טרה-היא פשוט סמיכה וטעימה יותר ואנחנו אוהבים אותה אבל ניתן עם כל סוג
1 מיכל שמנת מתוקה
1 מיכל יוגורט ביאנקו מולר
2 אריזות אינסטנט פודינג וניל לבן לגמרי יש לכל החברות.
1 שקית ג'לטין-14 גרם מומסת בחצי כוס מים רותחים חד פעמית לשתיה חמה.

מערבבים את מוצרי החלב יחד בקערה עמוקה
מוסיפים אינסטנט פודינג ומקציפים  להסמכה.

מוסיפים ג'לטין מומס ובוחשים למסה הומוגנית  ומעבירים לתבנית לקירור.

לציפוי ג'לי שקוף או בטעם שאוהבים מוכן עם 300 מיל מים רותחים במקום 400 כדי שיהיה סמיך יותר.
קישוט קונפיטורת תותים שלמים או דובדבנים או מה שבא …

 בנוסף מקשטים בכפיות שוקולד שקונים מוכנות והיי כמה כיף.

עבודה קלה וטעם משובח .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.