הפעם אני משתפת במתכון קלי קלות שלמדתי במסגרת סדנא בחסות מועצת החלב. אחרי הסדנא, כרגיל אצלי, הכנתי אותו בבית, עם שינויים קלים, לפי העין, היד והרגש. הנה המתכון שגיבשתי לי בסופו של דבר.
המרכיבים:
1 אבוקדו גדול (לי היה אורגני) חתוך גס
3 כפות יוגורט (במקור זה היה עם לבן)
2 כפות שמן זית
גרידה מחצי לימון
מיץ ל-1/2 לימון
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
לערבב הכל בבלנדר עד לקבלת קרם אוורירי.
להגיש עם ירקות, מגוון מאפים, קרקרים או טוסטונים.
יש לכם אורחים שאתם רוצים לפנק וגם להרשים בלי מאמץ? שימו מעט מוס בכוסיות קטנות (כמו של שוט) הוסיפו קרקרים טובים עם דגנים וגרעינים וחלקו לאורחים עם כפית קטנה כמנת פתיחה.
אהבתם את הפוסט הזה? אם אתם לא רוצים לפספס פוסטים נוספים של ״חיים וטעים״, פשוט לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ למעלה משמאל, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שאפרסם כאן משהו חדש.
לבריאות!
חיים וטעים!