אז הגיע משלוח שווה וטעים במיוחד!!!!! מולר סימפלי פרוט 1.5 אחוזי שומן , אננס, ותות שדה.
האמת, אני לא חובבת אחוזי שומן נמוכים, אבל פה הופתעתי לטובה!!!!! הטעם מצויין, המרקם קרמי וסמיך, חתיכות הפרי מורגשות היטב, המתיקות במינון הנכון לא מתוק מדי ולא פחות מדי.
יוגורט התות מעולה, האננס טעים מאוד. יופי של נשנוש בין הארוחות, טעים, מזין, בריא ולא משמין.
מולר סימפלי פרוט 1.5% אהבתי!!!!!
כמובן שנתתי ליוגורטים טוויסט משלי 🙂 אמנם לא מרזה אבל טעים !!!!
בואו נתחיל:
הגרסה השמנה, עוגת אננס בחושה עם יוגורט מולר סימפלי פרוט אננס :
החומרים:
200 גרם חמאה, 2 ביצים, כוס סוכר ,1 שקית סוכר וניל, כוס + 3/4 כוס קמח, חצי שקית אבקת אפיה, 2 מיכלי יוגורט מולר סימפלי פרוט אננס, חופן אגוזים שוברים, כוס ורבע אננס חתוך לקוביות.
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר שמים חמאה חתוכה לקוביות, מוסיפים את הביצים ומקציפים בהדרגה מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לסירוגין יוגורט ופעם את הקמח עם אבקת האפיה, כשמסיימים את הקמח והיוגורט , להוסיף את האגוזים וחתיכות האננס לערבב בעדינות עם כף. מעבירים לתבניות אניגליש קייק , אופים בחום של 170 מעלות ל-40 דקות עד להשחמה קלה , נועצים קיסם באמצע במידה ויוצא יבש להוציא את העוגה מהתנור .
הגרסה הפחות שמנה 😉 עוגת פירות יער ויוגורט מולר סימפלי פרוט תות :
החומרים:
70 גרם חמאה, חצי כוס שמן קנולה, 250 גרם קמח, 200 גרם סוכר, 2 מיכלי יוגורט מולר סימפלי פרוט תות, חצי שקית אבקת אפיה , 3 ביצים, שקית פירות יער קפואים מופשרים מסוננים מנוזלים, חצי כוס קוקוס טחון , חצי כוס קוקוס קלוי.
בקערת מיקסר שמים חמאה חתוכה לקוביות, שמן וביצים מקציפים ומוסיפים את הסוכר, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לסירוגין יוגורט ופעם את הקמח עם אבקת האפיה, כשמסיימים את הקמח והיוגורט , להוסיף את פירות היער, ואת הקוקוס הטחון והקלוי . מעבירים לתבניות אניגליש קייק , אופים בחום של 170 מעלות ל-40 דקות עד להשחמה קלה , נועצים קיסם באמצע במידה ויוצא יבש להוציא את העוגה מהתנור .
בתאבון !!!
** המוצרים התקבלו להתנסות **