מה תרצי להיות כשתהיי גדולה?

"אני רוצה להיות מנהלת בתעשייה". זה היה החלום שלי במשך שנים רבות עד שהבנתי מה מחכה לי מעבר לפינה

תמיד אהבתי לקחת על עצמי אחריות, לנהל מסיבות ולארגן אירועים. חשבתי שהייעוד שלי בחיים זה להיות מנהלת בכירה באחת מהחברות הגדולות בישראל.

הייתה לי ילדות קסומה עם משפחה אוהבת. נולדתי וגדלתי בקיבוץ גבולות. הייתי ילדה חרוצה עם ציונים טובים ואהבתי ללכת לחוגים.
אחרי הצבא כבר ידעתי מה אני רוצה ללמוד ואיך הדרך שלי תיראה.

תוך כדי התואר הראשון מצאתי עבודה בתעשייה והבנתי שאם אני רוצה להתקבל בעתיד לתפקידים בכירים כדאי לי לעשות גם תואר שני. וכך היה.

באמצע התואר הראשון הכרתי את ערן. שנינו אהבנו את חדר הכושר, אבל בזמן שערן הרים משקלים ובנה לעצמו גוף, אני לא הצלחתי להוריד במשקל. עם הידע שלו שהוא חלק איתי הורדתי 12 ק"ג בשנה הראשונה שלנו ביחד, הישג שאני משמרת עד היום.
ההצלחה הזאת הובילה אותי ללמוד קורס מאמני כושר בווינגייט, רציתי להיות מאמנת כושר, לעזור לאנשים אחרים להצליח בתהליך שלהם.

במהלך התואר השני נחשפתי לעולם חדש. התחלתי לקרוא ספרי כלכלה, מוטיבציה והצלחה בחיים. התחלתי לחקור וללמוד על השקעות בשוק ההון, השקעות בנדל"ן, יזמות ואושר. המוח שלי נחשף למידע חדש ולרעיונות חדשים שגרמו לי להתמודד שוב עם השאלה "מה תרצי להיות כשתהיי גדולה?". החיים שלי השתנו לגמרי.

עשיתי חישוב מסלול מחדש והגעתי למסקנה שאני לא רוצה קריירה מפוארת כשכירה בתאגיד גדול. אני רוצה לעזור לאנשים להצליח לחיות חיים בריאים יותר. האהבה הגדולה שלי לתחום הובילה אותי לפתוח ערוץ יוטיוב ובלוג של אורח חיים בריא.

המטרות שלי היום מתמקדות בהתפתחות אישית ובניית משפחה אוהבת. ערן, שבנתיים הפך לבעלי, תומך בי לאורך כל הדרך, מאמין בי ומאמין שיש לי את מה שצריך כדי להצליח. הוא מדרבן אותי לעשות רק מה שאני אוהבת ובזכות התמיכה שלו אני מגשימה את החלום שלי.

מוזמנות להציץ בערוץ יוטיוב- https://www.youtube.com/channel/UCG0Arl8obHwF6bSRMvLtH3Q

סלטים בריאים וטעימים אמבר זלטמן

צילום: אלבום פרטי

אמבר זלטמן
נשואה לערן. מאמנת כושר, בעלת בלוג וערוץ יוטיוב של אורח חיים בריא בשם- אמבר זלטמן. אני חיה ונושמת אורח חיים בריא. בנוסף, אני עוזרת לעסקים לפתוח ערוץ יוטיוב וללמוד את כל מה שצריך על הפלטפורמה הזו.