מה ללבוש לנשף פרום (טיפים לאמהות ?!)

לוצ'י קיץ 12
לוצ'י קיץ 12

הטור מוקדש  הפעם למסיימות יב'  ועוד יותר מזה לאמהות היקרות שלהן..:

זהו הילדה גדלה , עכשיו זה די רשמי , בחינות הבגרות כמעט כולן כבר מאחור ,

צו גיוס נשלח כבר מזמן  בדיוק כמו אצל חברנו הטובים ביותר מעבר לים , הרגע נחגג ובגדול!

נשף הפרום ,טקס ה"אוסקר" של הנעורים , שבו כולם אובר-חגיגיים , הבנות בשמלות ערב והבנים בטוקסידו , הפך כבר לנורמה והרעיון הוא להתכונן לאירוע לא פחות מלבחינת הבגרות הבאה, אחרי הכל,   בחודש הבא  הם כבר  לובשים  מדים.
שמלה , נעליים, איפור , שיער,  ( אמהות , תגדירו תקציב שפוי..!) מזכיר קצת הערכות לחתונה … אז איך מארגנים הופעה "שווה" לprom מבלי  את הכיס לפרום….

השמלה- המוטיב המרכזי לדעת כולם… איזה שמלה , מיני, מקסי? צמודה או רפויה ?  למרות הנטייה לישר קו עם הטרנדים  האחרונים, חשוב להתאים את השמלה למבנה הגוף שלך.
מתוקה , נשית , דרמטית או טרנדית , לכי על הסגנון שלך אל תתפתי לשינויים דרמטיים ,חשוב תרגישי בנח בשמלה .
מחיר השמלה גם הוא מרכיב חשוב בבחירתה. הרצון  המובן להיות ייחודית , מוביל לא פעם להיסחפות ולבחירת שמלות במחירים לא שפויים, אחרי הכול מדובר בערב אחד ולמרות זאת…אופציה שפויה היא להיערך מספיק זמן  מראש ולחפש שמלה באתרי האינטרנט הרבים , כך תבטיחי לך שמלה ייחודית מבלי ש(כמעט..) אף אחת אחרת תופיע בשמלה זו . המינוס הוא חוסר היכולת למדוד..
חנויות מעצבים  הם אופציה נוספת לשמלה יחודית, אך כאן לרוב ,המחיר מטפס למעלה…
רשתות האופנה נערכות מראש ומכינות קולקציות קלילות במחירים שפויים לכבוד הערב הנוצץ של השנה המינוס אצלם הוא שסביר להניח שלא רק את תגיעי בשמלה  המקסימה שבחרת…

נעליים– טיפ ראשון , נעליים או סנדלים ,קונים לאחר בחירת השמלה.  העקבים השולטים בגזרת נעלי הערב  בגבהים בלתי אפשריים , נראים אומנם מצוין אך הרעיון הוא ליהנות , לרקוד, רוב הערב.אם עקבים גבוהים מגבילים אותך וותרי או שתביאי איתך נעלי בובה  בתיק.

איפור– אם קצת מייק אפ ומעט סומק. נשמע  לכן ארכאי , בטח תעדיפו לבחור באופציה מקצועית אפשר לבחור מאפרת צעירה בתחילת דרכה ולחסוך בעליות . עוד אפשרות היא להתארגן מס' בנות יחד ולהזמין מאפרת, מה שמוזיל מאוד את המחיר לכל אחת.

שיער – הטאצ' האחרון  והלא פחות חשוב . המראה של השיער ,יוצר מסגרת לפנים , ויכול לא פעם ל"הרים" או לקלקל הופעה .אם החלטת ללכת לספר , תקבעי תור מראש  אל תחכי לרגע האחרון .

זהו יפה שלי ,את מוכנה

שיהיה בהצלחה ,

שלך   גלית

סדנת סטיילינג  לארגונים וחברות:

סדנת סטיילינג חדשה ומרגשת הנקראת "להתלבש להתחדש להתרגש…"

אלמד אתכם, להתלבש בצורה מחמיאה, להתחדש בצורה חכמה ( שופינג.) .ולהתרגש מכל מחמאה …

בסדנה תקבלו כלים יחודיים לשדרוג מיידי של ההופעה טיפים לשיפור משמעותי של המראה וכללים למלתחה איכותית ושווה מחמאות כבר אמרתי?

התקשרו גלית שרון סטייליסטית0523784071

הכנסו לאתר WWW.STYLISTIT.COM

בהצלחה בסטייל  שלך ,

גלית