מהדורת חג מיוחדת מבית צבר: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי

סלטי צבר מוסיפים טעם לחג הפסח ומשיקים שני סלטים חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת סלטי השף של רפי כהן: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי.

חדש על המדף מבית צבר:
סלטי צבר מוסיפים טעם לחג הפסח ומשיקים שני סלטים חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת "סלטי השף" של רפי כהן:   סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי.
השף רפי כהן הוסיף את הנגיעה האישית שלו לסלט גרגירי חומוס מרוקאי המבוסס על פלפלים קלויים ועגבניות עם עשבי תיבול וגרגרי חומוס.
סלט הגזר הפיקנטי הנו סלט חמצמץ פופולארי ואהוב במיוחד בשילוב נגיעות לימון כבוש.

17498678_1394883683896551_5484980670210004612_n
צבר – חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת "סלטי השף" של רפי כהן: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי. צילום: נדיה היבא

 
כיאה לאחד השפים היצירתיים בארץ, רפי כהן בחר בעצמו את מרכיבי הסלט, פיתח את המתכונים והיה שותף מלא לתהליך ייצורם.
לדברי השף רפי כהן:
"פסח הוא חג משפחתי המחבר יחד את המסורת היהודית עם היום-היום הישראלי. הסלטים החדשים מחברים בין המסורת לבין הטעמים הישראלים העכשוויים. סלט גרגירי החומוס בעל טעמים עשירים של עגבניות, פלפלים ועשבי תיבול יחד עם מתיקות קלה שמספקות העגבניות, בעוד שסלט הגזרמאופיין בטעמים מתקתקים, חמצמצים ופיקנטיים. הסלטים מצוינים גם בפני עצמם וגם כשילוב במתכונים להכנת תבשילים שונים".
17424665_1394884050563181_3487604501383658433_n
צבר – חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת "סלטי השף" של רפי כהן: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי. צילום: נדיה היבא

 
רפי כהן, בעלי מסעדת "רפאל" הידועה בתל אביב, למד בילדותו את רזי הבישול בבית סבתו והפך לאחד השפים המובילים והמוערכים בישראל. כהן ידוע בחיבתו לסלטים יצירתיים, ייחודיים ולמנות שף העושות שימוש בחומרי גלם מקומיים, איכותיים ואף הוציא לפני שנים ספורות ספר מתכונים מצליח לסלטים. כהן חבר לסלטי צבר לפני 8 שנים לטובת הקמת סדרת "סלטי השף", עבורה הוא מפתח לאורך השנים מגוון רחב של סלטים איכותיים.
סדרת סלטי השף של צבר הינה הסדרה המובילה בסלטי הפרימיום ומחזיקה בשמונה מתוך עשרת המוצרים הנמכרים ביותר בקטגוריה זו.
17522864_1394883867229866_3641114002370595730_n
צבר – חדשים במהדורת חג מיוחדת בסדרת "סלטי השף" של רפי כהן: סלט גרגירי חומוס מרוקאי וסלט גזר פיקנטי. צילום: נדיה היבא

 
מסדרת סלטי השף של צבר ורפי כהן:

  • "סלט גרגירי חומוס מרוקאי" – סלט עגבניות עם גרגרי חומוס מכיל 63% ירקות , 400 גרם, כשר לפסח-פרווה, בהשגחת הרבנות קרית גת, בד"ץ בית יוסף.
  • "סלט גזר פיקנטי" – גזר מבושל פיקנטי מכיל 80% ירקות משקל: 400 גרם, כשר לפסח-פרווה, בהשגחת הרבנות קרית גת, בד"ץ בית יוסף

 
ערכה וצילמה: נדיה היבא