למצרכים:
1 קופסת שימורים תירס (2 כוסות)
1 קופסת ריקוטה (250 גרם)
1 גביע יוגורט
1/2 כוס שמן קנולה/תירס
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1 כפית מלח
להכנה:
לשים בקערה את כל החומרים הרטובים ולערבב היטב (יוגורט, ביצים, שמן, ריקוטה). להוסיף את גרגירי התירס ואת המלח.
להוסיף את הקמח ולערבב – רק עד איחוד על מנת לשמור על רכות המאפינס.
לשמן תבניות מאפינס, או לשים בתוכן מנז'טים. לשפוך פנימה בלילת מאפינס.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 למשך חצי שעה. ב ת א ב ו ן