למה שלא תפנקו זה את זו במאפינס שחור-לבן ב-10 דקות עבודה ואפס יידע?
עזבו אתכם מלבבות אדומים ובוהקים, מלבבות וורודים זרחניים או חיוורים לבנבנים סטייל מרתה סטוארט…… האם באמת צריך לעמוד במטבח 10 שעות כדי להראות כמה אני אוהב?
מאפינס שחור לבן של שוקולד , חמים, רכים וטעימים עושים את העבודה יותר טוב.
מה?
כוס ו- 3/4 קמח לבן
כפית אבקת אפייה
1/3 כוס סוכר
קמצוץ מלח
75 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות
1 ביצה גדולה
1 מיכל יוגורט לבן 200 גרם
1/2 כוס שוקולד צ'יפס חום
1/2 מיכל חלב (מיכל של היוגורט הנ"ל).
כף וחצי אבקת קקאו.
3 כפות שוקולד צ'יפס חום לעיטור.
3 כפות שוקולד צ'יפס לבן לעיטור.
איך
לחמם תנור לחום של 180 מעלות . להכין תבנית שקעים: להכניס מנג'טים תואמים בגודל לתוך השקעים. להניח בצד.
לקערה להכניס את קמח,סוכר, מלח ואת קוביות החמאה.
לפורר עם האצבעות עד שמקבלים גרגרים קטנים.
להוסיף את היוגורט, הביצה ולבחוש עם כף .
להוסיף 1/4 מיכל חלב ולבחוש ואת השוקולד לתערובת אחידה . לא לבחוש יותר מידי.
לחלק את התערובת לשתיים (לסמן את החלוקה בתוך הקערה ראו תמונה)
בכף גדולה להעביר התערובת למנג'טים ולמלא כל אחד מהם רק עד גובה 2/3 .בסה"כ יתקבלו 6 מאפינס לבנים.
ליתרת התערובת להוסיף קקאו ויתרת החלב ולערבב.
לחזור על פעולת מילוי המנג'טים.
לפזר מעל המאפינס שוקולד צ'יפס לבן וחום ולאפות כ-25 דקות. להוציא, לצנן ולחלץ מהתבנית.
לשמירה על טריות כדאי לאכסן בקופסה אטומה .
אהבתם את המתכון?
אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל? מבטיחה – בלי חפירות, בלי פרסומות, רק מתכונים נטו.
נכון שהיה קל?