מאפינס שיבולת שועל וחמוציות

בחורה עם מחשב נייד

nאפינס שיבולת שועל וחמוציות -מצויינים יחד עם הקפה של הבקר + מתכון

דבר המפרסם: Quaker Oats הוא מותג ותיק הקיים מזה 130 שנה, שיבולת שועל הינה מקור מצויין לפחמימות מלאות, סיבים תזונתיים, ברזל סידן uעוד כל מיני ויטמינים..

הכי טעים עם חמאה וריבה טובה בליווית קפה:)

גילוי נאות:
* את קופסת הקוואקר יחד עם הריבה המצויינת של "יד מרדכי" + קופסת האיכסון וכוס המדידיה תוצרת Sistema  +כמה קופסיות קטנות של תבלינים ופירות יבשים קיבלתי במסגרת פעילות "Quaker – טעים כל בקר מחדש"

אפשר להשתמש בשיבול שועל בהרבה מתכונים: קציצות בשר, עוגות, עוגיות, מאפים, פשטידות וגם משקאות.
הכנתי קציצות עם שיבולת שועל (במקום פירורי לחם) ויצאו מצויינות, אווריריות וקלות.

ועכשיו המתכון:
בקערה מערבבים:
גביע יופלה וניל או כל יוגורט קרמי אחר (שמתי בטעם תות)
ביצה אחת טרופה קלות
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס שמן
כפית אחת קינמון
מוסיפים:
כוס אחת של שיבולת שועל
כוס ושליש קמח רגיל
כפית וחצי אבקת אפייה
מערבבים הכל בכף עץ, לא יותר מידי התערובת תהיה גושית וזה בסדר
ממלאים תבנית שקעים משומנת 3/4 מסה בכל שקע או במנז'טים גדולים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות כ15-20 דקות.
מוציאים מהתבנית ומצננים ע"ג רשת התנור.
אפשר גם להקפיא.

למתכונים נוספים בשיבולת שועל של Quaker אפשר להיכנס לאתר החברה (באנגלית)

 

מאפינסמאפינס 1מאפינס 3