למצרכים:
3 ביצים
2/3 כוס סוכר חום
1 שמנת מתוקה (250 סמ"ק)
40 גרם קקאו
220 גרם קמח
1 אבקת אפיה
50 גרם שוקולד לבן
80 גרם שוקולד מריר
ווניל
אופן הכנה:
כשרציתי לפנק את יונתן ומיכל במאפה טעים, מנחם וממש זריז החלטתי לאפות להם מאפינס שוקולד. לא סתם שוקולד, דאבל שוקולד!!
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?