מאפינס שוקולד – כשר לפסח

בחורה עם מחשב נייד

מאכלים לפסח יש בשפע ואין בעיה להפוך אותם לכשרים.

הבעיה,אצלי בכל אופן היא עם הקינוחים. לא אוהבת קמח תפוחי אדמה,לא אוהבת קמח מצה דק דק לעוגות. או קמח או כלום! וכך יצא ששנים הקינוחים לפסח לא היו לטעמי.

והנה זמנים חדשים הגיעו והיצרנים השכילו להבין אנשים כמוני ולייצר קמח תופח כשר לפסח.

הייתכן? הייתי סקפטית ביחס אליו. כי אם קמח לא כשר אז מה עשו שם בקמח התופח שנהיה כשר?

הצד הפולני שלי,זה שאומר "עד שלא מנסים לא יודעים" נכנס לפעולה. לקחתי מתכון למאפינס שוקולד רגילים שלי והמרתי את הקמח הרגיל+אבקת האפיה בקמח תופח כשל"פ.

את התוצאה אתם יכולים לראות פה. מאפינס שוקולד משגעים וכשרים לפסח.

מצרכים:

2 כוסות קמח תופח כשל"פ
3/4 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות מיים רותחים
תבנית מאפינס בתוכה עטרות נייר או תבניות מאפינס חד פעמיות.
לחמם תנור ל 175 מעלות
לשים בקערה קמח,קקאו,סוכר ולערבב.
להוסיף את השמן והביצים ולערבב היטב עד שהביצים נספגות בתערובת.
התערובת הינה קשה בשלב זה וזה בסדר.
להוסיף את המיים הרותחים ולערבב היטב עד קבלת תערובת דלילה מעט ואחידה.
כאן אפשר להוסיף לבלילה שפע תוספות: חלבה מפוררת,חמוציות,שוקולד צ'יפס,צימוקים.
לצקת לכל שקע מאפינס תערובת עד רבע הגובה.
לאפות כ 20-25 דקות.

שיהיה בהנאה ותזכרו שפסח זה:

פריחה

סבלנות

חיוך