מאפינס פירות יער ושוקולד לבן

בחורה עם מחשב נייד

 

שבת אחה"צ הוא יום האפיה שלי – עונג שבת 🙂 לרוב הסו-שפית הקטנה שלי פה בכדי לשבור את הביצים ולפזר את הקמח על הרצפה (היי – ניקיתי היום!!!) וללקלק את המטרפה, אבל היא נשארה אצל אבא שלה היום וטוי  קיבל את התואר הנכסף ותפקד כסו- שואב אבק על ארבע לניקוי אוטומטי של הרצפות (תמיד, אבל תמיד נופל משהו על הרצפה).

11021080_10153076446311280_6351632588204044378_n

קבלתי לסיקור את סדרת הממרחים החדשה הטעימה  והבריאה של "המעדניה" (הכוללת ממרחים המבוססים על טחינה בתוספות קקאו/סילאן/דבש ומעדני פרי כולללללללללללם ללא תוספת סוכר ושומן).

מגיע לי להמתיק את השבת הארוכה נטולת הסו-שפית האהובה שלי  במאפינס חמצמצים, מתקתקים , עסיסיים וקלים להכנה .

מאפינס פירות יער ושוקולד לבן :

2 כוסות קמח

חצי שקית אבקת אפיה

חצי כוס סוכר

50 גרם שוקולד לבן קצוץ

חצי כוס שמן

3 ביצים

1/2 כוס מעדן פירות יער

250 גרם פירות יער (קפואים שהופשרו)

3/4 כוס חלב

בקערה מערבבים את החומרים היבשים כולל השוקולד הקצוץ מוסיפים את השמן, הביצים , מעדן הפרי, ואת החלב. מערבבים היטב מוסיפים את פירות היער ומערבבים בעדינות. משמנים תבנית מאפינס ויוצקים בשקעים מהתערובת. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות לחצי שעה .

11021200_10153069718066280_4521777995028489252_n

 

** את הממרחים הנהדרים אפשר להשיג ברשתות אניס וספייסס

ברשימת המעדניות באתר : http://www.the-deli.co.il/

בדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/israeligourmet