מאפינס מילקי

גם מאפינס גם מילקי והכל בקערה אחת

בחורה עם מחשב נייד

בברלין המילקי יותר זול

בלונדון אנשים יותר יפים

וונצואלה אין דומה לה

בדרום ספרד ירד ברד

אבל אין לי ארץ אחרת!

מאפינס מילקי שוקולדיים עם קצפת לבנה וטעימה. מי צריך ברלין מי?!

מצרכים ל12 מאפינס:

2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

3 ביצים

1 כוס סוכר

3 כפות קקאו

חצי כוס שמן

1 מעדן מילקי (כן,עם הקצפת) או כל מעדן שוקולד אחר

כוס מיים רותחים ובתוכם כפית נס קפה

לחמם תנור ל 180 מעלות

בעזרת מטרפה ידנית לטרוף ביצים ,סוכר ושמן.

להוסיף מעדן שוקולד ולהמשיך לטרוף.

להוסיף קמח,קקאו  ואבקת אפיה ולערבב .

להוסיף את המיים הרותחים ולערבב עד קבלת בלילה אחידה.

בתבנית מאפינס לשים עטרות נייר (מנג'טים) אפשר לאפות גם בתבניות סיליקון

לצקת 3/4 הגובה בלילה

לאפות כ15-20 דקות. לבדוק בעזרת קיסם שהמאפינס מוכנים.

לקרר את המאפינס לגמרי.

להכנת הקרם:

1 שמנת מתוקה

חבילת פודינג וניל

1/2 כוס חלב

להקציף יחד לקרם יציב.

למלא שקית זילוף בקרם.

כאן ישנם 2 אפשרויות הכנה:

לזלף על המאפינס גבעה יפה של קרם ואפשרות שניה היא להוציא מעט מתוכן המאפינס בעזרת כפית ולמלא את החור בקרם.

לשמור בקירור.

1

 

אהבתם? פרגנו בלייק קטן או תגובה חביבה 🙂

אהבתם ורוצים לקבל למייל כל פוסט חדש שלי? לחצו למעלה על 'עקוב אחרי' ותשארו מעודכנים

2