מאפינס בצל

חמש דקות עבודה ויש לכם מאפינס נפלאים לכל מטרה

20170114_164501_HDR~2

מאפינס הפכו ללהיט בכל אירוח ובכל אירוע. הם יפים להגשה, קלים להכנה ומאפשרים הגשה נוחה לצלחת (יותר נוח למשל, מקיש או פשטידה, שדורשים חיתוך ולפעמים מתפרקים בזמן ההגשה).

אז אחרי שהכנו מאפינס דלורית (מוזמנים להכנס ללינק http://saloona.co.il/corny/?p=1875), נכין מאפינס בצל שיתאימו לכל מטרה והם בהחלט קלים להכנה.

מצרכים:

3 בצלים גדולים קצוצים
1.25 כוסות קמח תופח
2 ביצים
1/2 קופסת קוטג' 9%
1/2 כוס מים
1/3 כוס שמן
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור
שום גבישי
חתיכות גבינה צהובה- אופציונלי

20170114_164433_HDR~2

אופן הכנה:

מערבבים את כל המצרכים יחדיו.
משמנים את תבניות המאפינס ומקמחים מעט מבפנים , על מנת שהמאפינס ישלפו בקלות.

20170113_150527_HDR~2
תבנית מאפינס של ניקול

יוצקים את הבלילה לתבניות. ניתן למלא בתבניות אלומיניום של מספר מאפינס של לניקול (לניקול יש תבניות אלומיניום חזקות) ואז הבלילה תספיק לכם ל-24 מאפינס. ניתן גם למלא בתבניות רב שימושיות. מה שהכי נוח לכם.

אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות. כשהם יצהיבו מעט, תוכלו לבדוק עם קיסם שהם מוכנים.

20170113_153423_HDR~2

תמתינו כמה דקות שהם יתקררו ואז תוכלו לשלוף אותם מהתבנית.

בתאבון!!!

20170114_164510_HDR~2

XOXO

אחת שיודעת 😉

קרין מילשטיין
סטייליסטית, מאמנת כושר ובוגרת תואר שני לתקשורת ועיתונאות. זה מה שיוצר את הבלוג על תרבות, סגנון חיים, טיולים, ביקורת ספרותית, שירה ועוד... מוזמנים לקרוא, להגיב ובעיקר להנות... XOXO אחת שיודעת ;-)