למצרכים:
1 חב' שלי עלי פילו (אני השתמשתי בעלי פילו של תומר, יבשים – ללא הקפאה וללא קירור)
צרור גדול של תרד (אני קניתי בשוק) – להפריד עלים מגבעולים. את הגבעולים לזרוק והעלים לשים במסננת ולשטוף היטב. לסנן ולייבש.
קובייה של גבינה בולגרית – 250 גרם
ספריי שמן
שומשום לפיזור
להכנה:
1. לשמן תבנית בספריי שמן ולהניח עליה עלה פילו (הדפים של תומר ענקיים כך שמספיק אחד ולקפל אותו אחד על השני. דפים אחרים לשים 3 כאשר יש לרסס בניהם עם בסריי שמן.
2. לפזר מעל העלים את עלי התרד, לפורר מעל גבינה בולגרית.
3. לסגור את העלים על המילוי, לכסות עם עוד עלה, לרסס בספריי שמן ולפזר שומשום בנדיבות.
4. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהמאפה יזהיב.
לאכול עם יוגורט קר – מעדן
ב ת א ב ו ן