מאפה תרד – בולגרית

מאפה פילו תרד בולגרית, כזה שאפשר לאכול עוד ועוד ללא נקיפות מצפון בכלל! המאפה קריספי, טעים ומיוחד במידה כזו שגם השומרים על הגזרה ישכחו שהם בדיאטה.

12662433_10206921563612408_8148959246283357709_n

למצרכים:

1 חב' שלי עלי פילו (אני השתמשתי בעלי פילו של תומר, יבשים – ללא הקפאה וללא קירור)

צרור גדול של תרד (אני קניתי בשוק) – להפריד עלים מגבעולים. את הגבעולים לזרוק והעלים לשים במסננת ולשטוף היטב. לסנן ולייבש.

קובייה של גבינה בולגרית – 250 גרם

ספריי שמן

שומשום לפיזור

להכנה:

1. לשמן תבנית בספריי שמן ולהניח עליה עלה פילו (הדפים של תומר ענקיים כך שמספיק אחד ולקפל אותו אחד על השני. דפים אחרים לשים 3 כאשר יש לרסס בניהם עם בסריי שמן.

2. לפזר מעל העלים את עלי התרד, לפורר מעל גבינה בולגרית.

12715446_10206921564252424_693380962141167234_n

3. לסגור את העלים על המילוי, לכסות עם עוד עלה, לרסס בספריי שמן ולפזר שומשום בנדיבות.

12654394_10206921563932416_450469054105076948_n

4. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהמאפה יזהיב.

12705295_10206921568132521_46056304305528455_n

לאכול עם יוגורט קר – מעדן

ב ת א ב ו ן