למצרכים:
בצק עלים
6 תפוחים (רצוי אדומים) מגולענים ופרוסים
4 כפות סוכר
חצי כף קינמון
50 גרם חמאה
ביצה טרופה
אופן הכנה:
מאפה תפוחים זריז במיוחד, כזה לקפה של אמצע השבוע, כזה כשממהרים, כזה שממש מתחשק משהו מפנק מישהו, או …..את עצמכם!
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?