מאפה שמרים שושנים עם פסטו ועגבניות מיובשות

בצק שמאים עשיר ומופלא, מתחבר לפסטו, עגבניות מיובשות וגבינה טובה. יכול להיות רע? בואו ביחד איתי, תצפו בסרטון שהכנתי לכם ונכין ביחד את המאפה שושנים היפייפה הזה.אז….מי מלכת השושנים?

32592836_10213949482945999_5505695413983772672_n

לבצק:
350 גרם קמח
1 ביצה
חצי כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
חצי כף מלח
1 קרם פרש (או שמנת חמוצה)
2 כפות שמן זית
כחצי כוס מים
למלית:
1 צנצנת פסטו (אני השתמשתי בשל SACLA
חצי צנצנת עגבניות מיובשות בשמן
גבינה חרפרפה (אני השתמשתי ברותם של מחלבות בארי)
למריחה:
ביצה טרופה

אופן הכנה:

את ההכנה צילמתי לכם בסרטון המסביר איך מכינים את המאפה מא' ועד ת'. לאחר שתצפו בו תבינו כמה הוא פשוט וקל להכנה. זה עוד לפני שדיברתי בכלל על הטעם (ועל הריח)

ו……אל תשכחו לעקוב אחריי בערוץ היוטיוב החדש שלי, כשאוכל ואהבה נפגשים <3