מאפה פילו עם גבינה ודובדבנים

בצק קראנצ'י במילוי גבינה ודובדבנים

בחורה עם מחשב נייד

לכל אחד ואחת יש את עוגת הגבינה שלו ושלה. 

יש כאלה שאוהבים אפויה,ויש שאוהבים קרה. יש שאוהבים עם בצק ויש שבלי. יש שאוהבים עם שוקולד ויש שאוהבים עם ריבת חלב. יש שאוהבים עם פירות ויש שאפילו צימוקים מפריעים להם.

לכל אחד עוגת הגבינה שלו ולמי שאוהב שילוב של דובדבנים הגעתם למקום הנכון.

מאפה פילו במילוי גבינה מתוקה ודובדבנים טריים ומתוקים. 

3 עלי פילו מופשרים

תרסיס שמן

1 שקית סוכר וניל

למלית בגבינה:

150 גבינת כנען או טוב טעם

1 ביצה

קליפת לימון מגוררת מחצי לימון

2-3 כפות אבקת סוכר

כף פודינג וניל

כוס דובדבנים מגולענים

לחמם תנור ל 180 מעלות

לערבב את כל חומרי המלית יחד.

לפרוס עלה פילו על נייר אפייה להתיז מעט שמן ולפזר מעט סוכר וניל

להניח עוד עלה ושוב להתיז שמן ומעט סוכ רוניל

להניח עלה שלישי לפזר סוכר וניל (ללא שמן)

להניח את המלית בקצה הבצק הקרוב אלינו ולגלגל לצורת רולדה

להתיז מעל מעט שמן ולפזר סוכר וניל

להעביר עם נייר האפיה לתבנית תנור או תבנית אינגליש קייק

לאפות כ-45 דקות עד שהבצק מזהיב.

1

להתענג על הקראנץ' הזה של הבצק…

את המתכון כולל ערכים תזונתיים תמצאו גם בספר המתכונים שלי באתר FoodsDictionary

 

2