בצק עלים מופחת שומן ?!?!
הו האימה, לקחו בצק עם טונות של חמאה או מרגרינה ובטכנולוגיה המתאימה הוא עבר דיאטה רצינית והפך דל שומן.
מסתבר שהיום אין צורך לוותר על הנאות החיים וגם כששומרים על תזונה מאוזנת ניתן ליהנות גם מבורקס העשוי בצק עלים שטעמו לא נופל מזה הרגיל.
כן, מאפה הגבינות הזה יכול להתארח על שולחנם של אלה השומרים על תזונה מאוזנת או כזו דלת שומן וגם על שולחנם של אלה שלאץ
משלושה מצרכים מתקבל מאפה מלא גבינות, טעם והרבה פחות שומן מהרגיל.
המצרכים –
100 גרם גבינה צהובה 9% מגוררת.
חצי אריזת גבינת ברינזה (אני קונה במחסני השוק)
חבילת בצק עלים דל שומן של מעדנות.
לחתוך את גבינת הברינזה לקוביות ולהשרות במים 3 שעת.
לפרוס את הבצק, לחתוך מלבן, להניח קוביות ברינזה ולפזר גבינה צהובה מגוררת.
לגלגל לשבלול ולאפות.
הצעת הגשה.
#הבצק התקבל להתנסות