לפעמים זה מתחיל ונגמר בשירות – דיקסי – ביקורת

בחורה עם מחשב נייד

כמו שהשם אומר, לפעמים זה מתחיל ונגמר בשירות,

ומעשה שהיה כך היה..

אני יוצאת לפחות פעם בשבוע-שבועיים לשתות, ולעיתים לא נדירות אפילו יותר מזה.

כמו כול שתיינית טובה , בסוף הערב אני מחדירה לתוך גופי איזו כמות פחמימות ושומנים (ומיים כמובן אבל זה פחות מעניין) על מנת לאזן את חומציות הגוף,

עם השנים עברתי מספר מקומות קבועים אבל מקום אחד שנטשתי לתקופה ולאחרונה חזרתי אליו הוא בנדיקט (הסניף ברוטשילד לא בבן יהודה!).

למי שלא יודע יש שם מבחר ארוחות בוקר בכול שעות היום שמכילות מאזן של מנהגים רעים שאספתי במהלך טיוליי בחו"ל ואת הצורך הבסיסי של בייקון. (יש גם ארוחות בריאות שם אבל את מי זה מעניין ב4 לפנות בוקר?..)

איך זה מתקשר לסיפורנו?

לאחרונה הואשמתי בזה שאני כבר לא מנסה מקומות חדשים לארוחת בוקר, בתגובה כמובן עניתי – אבל לכו תמצאו ארוחת בוקר אנגלית טובה בעיר!

ואז, כמו בסיפור שלגיה פתאום המראה שינתה תשובה!!

"הארוחה בבנדיקט טובה מאוד, אבל ארוחת הבוקר של דיקסי טובה יותר!"

הייתי בשוק, הייתי בהלם, הייתי המומה!

לאחר ליל השתיה הבא אצתי רצתי לי לדיקסי, התיישבתי על הבר ועברתי על התפריט.

זול זה לא – אבל המבחר נאה.

הסתכלתי מסביב וגם המקום מאוד יפה (אזור ישיבה ענק ובר מכובד), המוזיקה בגובה מתאים לשיחה המארחת נחמדה מאוד וגם הברמן.

הזמנתי לי ארוחה של בייצים עם בייקון, שאלתי אם אפשר צ'יפס במקום הום פרייז (כאמור לא אוכלת בצל), אמרו אין בעיה ואפילו הציעו 2 סוגים.

שאלתי אם אפשר תפוזים במקום קפה – גם ללא בעיה.

איך את רוצה את הבייצים "sunny side up" – אין בעיה

הרשו לי לציין – אני מאוד אוהבת ברמנים שאומרים לי אין בעיה על כול דבר לעומת מקומות שעל כול שטות "אני אבדוק" כדי שזה יראה שעשו מאמץ גדול..

ואז הגיע האוכל – הבייצים הגיעו כבייצים הפוכות במקום בייצי עיין, איתם פוטטו שנראו נחמדים מאוד וקצת בייקון, ולצידם סלסלה עם 3 לחמניות קטנות בלי שום דבר לאכול איתם (אפילו לא חמאה).

טוב, אני בוהה באוכל והוא בי ואני שוקלת כבר פשוט לאכול ולגמור עם זה,

בזמן שאני שוקלת הברמן ראה את ההיסוס שלי ושאל מה קורה, הסברתי לו את עניין הבייצים

הוא הציע להחליף ואז אמרתי שאין לי כוח לחכות וששאר הדברים יתקררו והוא התעקש ואמר שלא אקבל כלום קר..

נו טוב..

לאחר 5 דקות חזר עם צלחת חדשה, היו שם בייצי עין אבל הן לא היו לגמרי מוכנות (מכירים שהלבן למעלה עוד רירי שכזה? סכנת סלמונלה ולא נעים).

אז ישבתי שם ואכלתי את הבייקון (שכן היה דיי קריר), את הפוטטו (שהיו מאוד טעימים!), עם הלחמניות לא היה לי מה לעשות (ברגיל הייתי אוכלת איתם את הצהוב של הבייצים ועל השאר שמה חמאה ואת הביצה עצמה אבל זו לא הייתה אופציה..)

המיץ היה מעולה.

ביקשתי חשבון

הברמן בא ושואל למה לא סיימתי והסברתי לו, בלי עצבים, בלי לבקש פיצויים – פשוט הסברתי.

הוא חשב כמה שניות ואמר – עזבי – זה עלינו

בשלב זה כבר לי היה לא נעים, בסוף היום כן אכלתי מהאוכל אבל הוא התעקש.

השארתי 10 שקלים טיפ ועזבתי.

עכשיו ככה, לי מבחינת ארוחת בוקר זה לא עשה את זה, אבל, אם בעתיד מישהו ימליץ לי לנסות שם משהו אחר בעתיד אני בהחלט אלך

למה?

כי לכול מקום יש את הדברים שיהיו לי יותר ופחות טעימים, אבל לא בכול מקום יכולים להוציא אותי מרוצה גם מהאוירה וגם מהשרות.

אז כמו שאמרתי לפעמים זה מתחיל ונגמר בשירות.