לימי הקיץ- סלט עדשים ירוקות

בחורה עם מחשב נייד

 

unnamed[1]

בימי הקיץ כשלא מתחשק לאכול מאכלים כבדים זה הסלט המומלץ. קל הכנה, משביע וטעים מאד.

 

מצרכים

 

2 כוסות עדשים ירוקות

 

בצל אדום גדול קצוץ לקוביות

 

צרור פטרוזיליה

 

6 כפות שמן זית

 

מיץ מלימון אחד

 

כף חומץ בלסמי

 

מלח

 

פלפל שחור

 

אופן ההכנה

 

לבשל את העדשים בארבע כוסות מים. להרתיח, להנמיך את הלהבה ולבשל למשך כחצי שעה או עד שהעדשים רכות. לסנן, לקרר ולהעביר לקערת הגשה. להוסיף את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה (ניתן להחליף לכוסברה), השמן, מיץ הלימון והחומץ הבלסמי. לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. זהו.

 

בתיאבון.

ס

Iaffa Gavish
כותבת על נושאים מגוונים. הצגות, ספרים, אוכל, מסעדות ולייף סטייל. תמצאו כאן את היומיומי, את שעות הפנאי ואת ההנאות הקטנות של החיים.