לחמניות קישואים וקוטג' קלות

בחורה עם מחשב נייד

לחמניות קישואים

ארוחות קלות ללא שומן רב הן כיף בבוקר שבת

אחת מהן הן הלחמניות הללו אחרי כל הארוחות הכבדות בחג.

אז מכינים קערה גדולה

350 גרם קמח לבן

2 אבקת אפיה

2 ביצים גדולות

כוס ח.פ שמן חמניות (שקופה של שתיה קרה)

כוס ח.פ חלב קר

קוטג' וחצי של שטראוס 5 אחוז

קישוא ענק מגורר גס

חצי כפית לפחות פלפל שחור

כפית  מלח

בוחשים הכל היטב שלא ישאר קמח .לא יותר מדי

 

בידיים לחות יוצרים לחמניות גדולות ומניחים ברווחים על נייר אפיה כי הן תופחות

אופים שיזהיבו 200 מעלות טורבו כ25 דקות

אוכלים עם סלט עגבניות ובצל

 

תהנו.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.