לחמניות קוטג רכות שאפשריות עם כל מיני תוספות

 

בוייקוסססס

לחמניות קוטג' קלות ,לערבב ולאפות-

חצי קילו קמח תופח,

3 גביעי קוטג'

100 גרם חמאה  וכוס חד פעמית שמן ,

כף מלח ,

2 ביצים גדולות ,

חפן ענק מלא בבצל מיובש שתמיד יש בכל חנות תבלינים ,

כפית פלפל שחור .

 

להניח את כל הרכיבים בקערה גדולה ולבחוש יחד היטב בכף

להרטיב ידיים וליצור לחמניות להניח ברווחים כי תופח ולפזר שומשום .

לאפות  בתנור  180 מעלות כ-20 דקות שיזהיב ולטרוף חם .

ניתן להכין ללא הבצל,ניתן להוסיף זיתים ,פטריות או כל מה שמתחשק .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.