הן פשוט רכות וטעימות וילדים לא מפסיקים לנשנש אותן וכך יצא שהמצאת העשור שלי הפכה לנכס.
הוזמנו דרלינג ואנוכי .סבא וסבתא לגן של ג'ולי.
הגן של איתני הקטן והיפה שלי -מאור עני .הנככד האהוב שלנו ,ליום המשפחה עם סבא וסבתא .
הודיעוני שצריך להביא מאכל לארוחת בוקר .נו טוב .
חפרתי וחפרתי מה נביא שהילדים יהנו ממנו .מתוק? מלוח?
החלטתי על משהו באמצע ואת הבוייקוס המנצחים שלי הפכתי למתקתקים .
אבקת הסוכר מעל קונה תמיד ילדים והיידה נלך להכין.
בסופו של דבר לא נותר פירור מתבנית שלמה שהבאתי איתי .
לכו להכין גם ותודו לי .
הן לקטנים ולגדולים ויחד עם משקה חם יש ארוחת בוקר מזינה בלי כמעט מאמץ.
הכל בקערה גדולה אחת .
צריך –
500 גרם קמח תופח או רגיל עם 2 שקיקי אבקת אפיה .
3 ביצים גדולות,
150 גרם חמאה נמסה
1 מיכל קוטג'
1 מיכל שמנת חמוצה
כוס חד פעמית קטנה לשתיה חמה מלאה בסוכר .
2 שקיקי סוכר וניל
קליפה מגוררת מלימון – כף אחת מלאה
חופן גדול צימוקים ,אפשר גם פתיתי שוקולד .
בכף גדולה מערבבים הכל שיהיה אחיד .
צריך לצאת בצק דביק וזה הכי הכי .
בידים לחות יוצרים לחמניות קטנות ומניחים ברווחים כי הן תופחות.
אפשר לפזר שומשום או מה שאוהבים . בשלי לא פיזרתי מאומה כי איבקתי באבקת סוכר .
אופים בתנור חם 180 מעלות כ-30 דקות שהלחמניות יזהיבו .
מקררים מעט ומאבקים באבקת סוכר .
להניח במרכז השולחן ולצפות איך הן נעלמות להן .
תהנו אהובים שלי . הכל באהבה.
ראוי לציין שקבלתי והשתמשתי בקמח הפרימיום של שופרסל שמצוי באריזה אטומה ולא צריך לנפות .