לחמניות מתקתקות לקפה של הבוקר בפסח

לחמניות צימוקים לפסח

עיסה ללחמניות פסח

ספק מאפין ספק לחמניה .

אני הכנסתי בה צימוקים שרויים בתירוש אבל ניתן חמוציות וניתן אגוזים ומה לא…

אני אוהבת חומרים פשוטים זמינים וטעימים לי ואני בטוחה שיהיו טעימים גם לכם .

השבוע ניסיתי ויצאו לי כמו לחמניות רכות וטעימות .

אז בואו נכין יחד

צריך-

קערה גדולה

2 כוסות קמח מצה רגיל

כוס קמח תירס צהוב שרוי לשעה בכוס מי ברז (להוסיף יחד לקערה)

3 ביצים

כוס ח.פ שמן חמניות

5 כפות סוכר

כוס ח.פ צימוקים כהים,חמוציות,אגוזים . מה שבא לכם אני שמתי צימוקים ששריתי בכוס תירוש ענבים.

3 שקיקים אבקת אפיה כשלפ

מיכל לבן

מערבבים הכל יחד .

ממתינים רבע שעה שחלק מהנוזלים יספגו בעיסה.

בידיים רטובות יוצרים לחמניות וניתן גם במנג'טים למאפינס

אופים 20 דקות 180 מעלות שיזהיבו ויתפחו היטב.

ניתן לפני האאפיה לפזר שומשום .

תהנו מכל ביס .

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.