לחם תירס

לחם מעולה לאירוח ובכלל. אפשר להמיר את הקמח לקמח ללא גלוטן.
מומלץ להכפיל כמויות (האפייה מתארכת ל60 דק'.

בחורה עם מחשב נייד

תנור: 200 מעלות 25-30 דק אפייה טורבו

חומרים:

2 כוסות חלב

2 ביצים

90 גר' חמאה מומסת

כוס וחצי קמח תירס

1 כוס גרגירי תירס

1/2 כוס קמח – אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן

3 כפיות סוכר

כפית וחצי א. אפייה

3/4 כפית מלח

1/2 כוס על אורגנו קצוצים דק.

הכנה:

מערבבים את הנוזלי בקערה

בקערה נפרדת את היבשים.

מעבירים את הנוזלים ליבשים.

משמנים תבנית אינגליש גדולה.

ממליצה מראש להכפיל כמויות

לפרוס לאחר קירור.