פשטידת לחם פיצה

פתרון טעים ומושלם לחלה שנשארת אחרי שבת שהופכת בן רגע לארוחה טעימה שכל אחד יאהב.

DSC_0440למצרכים:

1 וחצי חלות חתוכות לקוביות

1 שמנת מתוקה

1.5 כוסות חלב

3 ביצים

3 כפות גדושות רסק עגבניות

1 כפית מלח

אורגנו יבש

אופציות לתוספות שייכנסו לקערה (בסעיף 2): טבעות זיתים/זיתים מגולענים/עגבניות מיובשות/פטה/חצילים קלויים/פלפלים קלויים

לפיזור מעל: גבינה צהובה מגורדת

להכנה:

1. לשמן תבנית אפיה. לפזר בתוכה את קוביות הלחם.

2. לערבב היטב בקערה את שאר המצרכים (למעט הגבינה הצהובה) ולשפוך על קוביות הלחם. לתת לזה לעמוד חצי שעה עד שהלחם יספוג את הנוזלים.

3. לפזר מעל גבינה צהובה.

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

DSC_0443

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב