לחם בזיליקום עם מילוי גבינות

לחם משגע עם בזיליקום עם מילוי גבינות. יש בו גם סוד לציפוי עם קראסט נפלא! ריח האפייה והטעם של הלחם הביתי איננו דומה למשהו שקונים בחנויות. תנסו ותבינו על מה אני מדברת

DSC_0995

למצרכים:
500 גרם קמח לבן
2 כפות סוכר
1 כף שמרים יבשים
1/2 כף מלח
צרור עלי בזיליקום טחון במג'ימיקס עם 1/3 כוס שמן זית
כ- 300 סמ"ק מים פושרים
למילוי:
400-300 גרם גבינות קשות מה שיש במקרר (צהובה, בולגרית, פטה וכדו')
אופן הכנה:
את כל חומרי הבצק (כולל הבזיליקום) ללוש במיקסר עם וו לישה 5 דקות את המים להוסיף בחלקים – לא בהכרח תזדקקו לכל הכמות. להתפיח מכוסה במקום חמים.

DSC_0979
להניח על משטח מקומח, לפתוח לצורת מלבן (לא צריך מערוך), לפזר גבינות, לגלגל לצורת נקניק ארוך ומהנקניק לסגור לצורת שבלול כשאת סופו מניחים מתחת לשבלול (בחלקו התחתון). למרוח את הלחם במים ולפזר שומשום בנדיבות. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה. כל כך טעים שאין דברים כאלה!!!!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב