לחיים יש תוכניות משלהם

איך מפרקליטת אל איי הפכתי למנהלת חומוסיה במשרה מלאה

צילום: רון בורקין

בספר המחזור של סיום התיכון כתבו עליי שאהיה מנהלת בנק לאומי. באוניברסיטה סיימתי תואר שני במשפטים. את ההתמחות בעריכת דין עשיתי במשרד הבטחון ולקינוח למדתי להיות מגשרת.

אז איך אחרי כל זה הגעתי לנהל חומוסיה?

מסתבר שלנו יש תוכניות ולחיים יש תוכניות משלהם.

את קובי, הכרתי בצבא. אני הייתי הרל"שית של מפקד הבה"ד של חיל הים והוא היה מדריך בשלב הראשון של קורס חובלים.

כבר אז, הוא חלם להקים חומוסיה בסגנון החומוסיות הגליליות שאכלנו בהן כל ילדותנו בחיפה ובעכו.

החלום הזה התגשם בשנת 2003. חצי שנה של ניסיונות בבית ועזרה מדוד שלי שימי אמסלם ז"ל, שהיה הבעלים של חומוסיית "שימי ועלי" המיתולוגית בחיפה גרמו לנו להשקיע את הכסף שקיבלנו בחתונה בפתיחת חומוסיה קטנה ברמת השרון.

צילום: רון בורקין
צילום: רון בורקין

אני עדיין הייתי סטודנטית ובכל דקה פנויה שהייתה לי הגעתי לעזור לקובי לתפעל את המקום.

באותה התקופה התרחשה האינתיפאדה השניה. הימים היו מלאים בפיגועים קשים ברחבי הארץ וכולם חשבו שלפתוח מסעדה בזמן כזה זו התאבדות.

מהר מאוד הבנתי שלפתח קריירה עצמאית בעריכת דין במקביל לאמהות ולצד בעל עצמאי בעסקי המזון יהיה קשה מאוד אז בחרתי להצטרף לניהול המסעדה ולשים בצד את חלום פרקליטת אל איי.

ב- 3/5 נחגוג 17 שנים לחומוסיה של אבו ברקוביץ.

צילום: רון בורקין
צילום: רון בורקין

 

אינסטגרם החומוסיה אבו ברקוביץ

פייסבוק החומוסיה אבו ברקוביץ