לחג השבועות סדרת פסטות מקמחים מלאים ואורגניים של "תבואות"

חברת תבואות מציעה סדרת פסטות מקמחים מלאים ואורגניים המיוצרים מהדגנים כוסמין ודורום, ומתאימים להכנת מגוון מטעמים לחג. בכתבה גם מתכון להכנת סלט פסטה כוסמין מלא לצד גבינה בולגרית וביצה קשה. חג שבועות טעים ושמח

חברת תבואות - פסטה מכוסמין ודורום מלא אורגני. צילום: יח"צ

לקראת חג השבועות, "תבואות" מציעה סדרת פסטות מקמחים מלאים ואורגניים המיוצרים מהדגנים כוסמין ודורום, ומתאימים להכנת מגוון מטעמים לחג.
בכתבה גם מתכון להכנת סלט פסטה כוסמין מלא לצד גבינה בולגרית וביצה קשה.
חברת "תבואות" המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לחג השבועות סדרה של פסטות איכותיות, המיוצרות מקמחים מלאים ואורגניים של כוסמין ודורום, עשירים בערכים תזונתיים, ומתאימים להכנת מגוון מנות טעימות ומזינות לחג.

חברת תבואות – פסטה פוסילי דורום מלא אורגני. צילום: יח"צ

 
הפסטה עשויה מקמח מלא המיוצר מטחינה של הגרעין כולו, כולל הקליפה והנבט, העשירים בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרליים. כמו כן, הקמחים מיוצרים מדגנים מגידול אורגני הנקיים מחומרי הדברה, דשנים וכימיקלים.
חברת תבואות – פסטה פנה כוסמין מלא אורגני. צילום: יח"צ

 
הנטורופתית הילה גבע אבירם, מנהלת רשת מכללות "מדיטבע",   מציינת כי הדגנים המלאים – כוסמין ודורום – עשירים בסיבים תזונתיים וכן בוויטמינים ובמינרלים חיוניים המסייעים לתפקוד תקין של הגוף. הם מכילים ויטמינים מקבוצה B, סידן, ברזל, אבץ ונחושת. כמו כן הדגנים המלאים הם פחמימות מורכבות המסייעות לעיכול תקין ולתחושת שובע, מונעות נפילת סוכר והיפוגליקמיה ועוזרות לריכוז ולחיזוק הזיכרון.
הפסטה מוצעת במגוון צורות – ספגטי, פוסילי ופנה.
מחירים לצרכן: פסטה כוסמין מלא אורגני – 22.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם.
פסטה דורום מלא אורגני – 8.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם.
חברת תבואות – פסטה מכוסמין ודורום מלא אורגני. צילום: יח"צ

 
המוצרים כשרים בהשגחת הרבנות.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
פרטים נוספים ומתכונים באתר תבואות : www.tvuot.co.il
מנה לחג – פסטה כוסמין מלא עם גבינה בולגרית וביצה קשה.
צילום – לאה זוהר

 
מתכון להכנת סלט פסטה כוסמין מלא לצד גבינה בולגרית וביצה קשה
המתכון באדיבות לאה זוהר
חומרים:
חבילת פנה כוסמין מבושלת
קופסת פטריות פרוסות או סלסילת פטריות טריות חתוכות
בצל בינוני חצוי ופרוס לפרוסות דקות
שמן חמניות או שמן תירס לטיגון (או אפשר חמאה).
פלפל אדום חתוך לרצועות
חופן כוסברה או פטרוזיליה
כפית טריאקי
כפית חומץ בלסמי
פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה:

  • מקפיצים את הבצל במעט שמן שיהיה שקוף. מוסיפים את הפלפל ומקפיצים לכמה דקות שיתרכך. מוסיפים את הפטריות המסוננות וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות.
  • בקערת הגשה מערבבים את הפסטה המבושלת עם הירקות המוקפצים, מוסיפים בלסמי וטריאקי ומערבבים. מפזרים מלמעלה פטרוזיליה או כוסברה.
  • מגישים פושר לצד פרוסה גבינה בולגרית וביצה קשה לכל סועד.

 
ערכה: נדיה היבא
הצילומים בכתבה באישור שימוש היח"צ