לב פיצה ענק מקמח שמרים תופח ב-5 דקות.

שושני פיצה בתוך תבנית לב

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

לא מאמינים?

גם אני לא האמנתי כשקבלתי לנסות את הקמח החדש הזה.

שבת בבוקר ולנאני שלי שבאה להתארח אצלנו השבת מתחשק מאפש גבינתי .

נו מה טוב יותר לבוצריים מאפש שמרים ממולא בגבינות וירקות והכל ביתי וטרי?

ישר קפץ לי קמח השמרים החדש שהגיע עם שליח יום קודם מאוסם.

במטבח שלי בקערה גדולה הכנתי בצק בדיוק כמו שכתוב בהוראות האריזה.

רידדתי ומילאתי במלית האהובה עלינו

רוטב פסטו ביתי

מעל גבינה מגוררת איזה שאוהבים – אני ערבבתי קשקבל,פרמיזן ואמנטל

מעל קוביות בולגרית רכה

מעל רוטב עגבניות כי כך הוא עוטף הכל יחד .מניחים בזהירות בכפית.

סוגרים לגליל עבה .

חותכים לפרוסות של כ10- ס"מ כל אחת

מניחים בתבנית ברווחים לאפשר תפיחה .

אני הנחתי בתבנית לב וניתן בכל תבנית אחרת כולל בתבניות מאפינס .

מחכים 5 דקות וזהווו.

מדליקים תנור כשהתבנית כבר בתוכו ואופים בחום 180 מעלות עד שהכל שחום ומבעבע-=כ 20 דקות לערך.

מוציאים וטורפים חם  כשהגבינה מבעבעת

מכינים סלט ירקות ענק ויוגורט ליד  ומתענגים

נאני שלי התענגה ועוד איך .

ילדים זה שמחה לא?

קחו בחשבון שכולנו עובדים ומגיעים הביתה מאוחר .

בצק כזה פתרון להמון מאפים קלים וחביבים כארוחת ערב לילדים .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.